OVal píše:Mirku, těšíme se.
OVal píše:Jen by mne zajímalo, kde tam ve Tvém okolí prodávají za koruny...![]()
![]()
OVal píše:Možná si myslí, že jim za to nabízíš korunovační klenoty..![]()
Ten Thumbs Up je jen ta opěrka na palec, nebo i ten kovový kroužek na ostatní prsty...?
OVal píše:Jedna ze starého skokanského můstku v Novém městě na Moravě. Není to žádný obr, kritický bod měl tuším 53m, ale stejně při pohledu dolů vzrostl můj obdiv k těm, kteří jsou schopni se tou cestou vydat na lyžích...
LUPER píše:Josef chcem sa Ta opytat, ci bude tato redukcia dobra na Leicu s objektivom 50/2.8 so zavitom M39, alebo porad nieco.![]()
http://www.fotoskoda.cz/kipon-adapter-o ... -mm-6-bit/
Ľ.
LUPER píše:Josef dakujem za odpoved a odkaz na kodovanie objektivov.Dnes mi volali od Skody, ze mi redukciu posielaju, zajtra by mala byt tu.
![]()
Na buduci tyzden by som mal mat aj moju knihu street fotografii, tak sa potom pochvalim.![]()
Ľ.
LUPER píše: Nevidim ziadny zmysel oznacenia redukcie ohniskom objektivov, ked su vsetky stejne.![]()
![]()
![]()
Ľ.
LUPER píše:Este som neskusal lebo M9-ka je este vo Wtzlare.Za zbytocne povazujem len oznacovanie redukcie ohniskom objektivu vyrobcom, ked nie su vyfarbene vyfrezovane policka podla prislusneho oznacenia.
![]()
Ľ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník