MirekE píše:Panove, opet rada dobrych fotek, gratuluju. Pokud bych mel vybrat nejlepsi na teto strance, tak - a omluvte dnes moji prizemnost - nejvetsi emoce ve me vzbuzuje ta Josefova fotka distagonu.
OVal píše:Kromě distagonu bych vyzdvihl ještě Josefovu "A neříkej.."a poslední na stránce od Lupera
josef38 píše:OVal píše:Kromě distagonu bych vyzdvihl ještě Josefovu "A neříkej.."a poslední na stránce od Lupera
Ondro děkuji a abych nepodváděl, poslední dva snímky jsou z M9, EXIF odpadl při editaci. Mějte se pánové!
josef38 píše:Ludo, můj osobní názor je ten, že bych už u barvy na film nefotil, ale Tvou snahu chválím!![]()
Ale je to opravdu pouze můj osobní názor!
Jinak fotka je zajímavá a dost odvážná. Většinou tyto ženy mají mužský doprovod, který nemusí jít bezprostředně s nima.![]()
P.S.
A jestlipak sis všiml, že ta žena vpravo míří objektiv svého chytrého telefonu na Tebe??
LUPER píše:Josef neodolal som, neni nad BW.![]()
Ľ.
OVal píše:Právě mi dali vědět, že po 15.10 by LMM měla být opravená...Jestli ji holku ještě poznám....
Tak šup - honem ještě jednu BW...
josef38 píše:Tak to budou orgie. Znám ty pocity.![]()
![]()
josef38 píše:OVal píše:Právě mi dali vědět, že po 15.10 by LMM měla být opravená...Jestli ji holku ještě poznám....
Tak šup - honem ještě jednu BW...
Tak to budou orgie. Znám ty pocity.![]()
![]()
Kdo by se chtěl mrknout na pár fotek kolem otevření nové cyklstezky, moje jsou posledních 30 od černobílé. Vše M9, SUMMILUX 50 mm. Žádné umění, jen pár momentek z této akce.
Ty jedovaté barvy vznikly zřejmě při přepisu z CD na tento server. Nevím, v čem je dotyčný zmenšoval a upravoval?
http://www.vranenadvltavou.cz/index.php ... id=3956555
OVal píše:
Jen aby nenosila snímač příliš nahoru a chtěla u nás ve vidlákově zůstat... když byla tak dlouho hýčkaná u maminky na západě...
MirekE píše:
Ve Vranem se snazI!
A pokud se tyce tech barev, dava to tomu takovy stary smrnc, jako barevne fotky ze sedmdesatych let (Fomacolor PN s podlozkou slonova kost). Vzhledem k tem odevum to mohli udelat i cernobile...
josef38 píše:Ve Vraném se snažili, to jo, ale hlavně proto, že jsme dostali dotaci na tuto stezku z evropského fondu. A ne zrovna malou!
OVal píše:
Mladší synek včera přinesl opět poznámku, že mluví ve škole vulgárně. Tak jsme se ho vyptávali, co jako že to bylo? Prý řekl učitelce, že brácha o ní povídá, že je pi.. Když jsme se ho ptali, co ho vedlo k tomu takto zhazovat bráchu a i sebe, tak řekl, že je jich paní učitelka vyptávala, co o ní jiné děti říkají. Inu kdo se moc ptá, moc se dozví...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků