Všech šest snímků M6, ELMARIT 90 mm, film ILFORD DELTA 100.
ce. píše:MirekE píše:Fotka se mi libi! Tohle misto, kde obcas fotis, znam, byl jsem tam. Pamatuju si ale jen tu zed a ze jsem sel po te ulici nekam dolu. Proto maji tvoje fotky z tohoto mista pro me zvlastni magii.
Cesta dolu vedie k železničnej stanici po Masarykovej ulici - teda tak ju voláme odjakživa.Ovšem ju premenovali na Národnú ul.,...
Celkom sa mi to pozdáva:
http://www.l-camera-forum.com/leica-new ... ium=E-Mail
OVal píše:Jinak nový Monochrom bude hodně podobný M6: http://www.l-camera-forum.com/leica-new ... ium=E-Mail
Nový snímač od Kodaku (Kodak Tri-X 400) bude jen na 36 snímkůAle zase půjde mnohem snadněji vyměnit.. Já na svou vyvolenou první generace pořád čekám...
LUPER píše:Dnes som prevetral M6-ku s luxom, ale fotografia je urobena este s cronom.![]()
OVal: Nema kluku na spetne pretacanie filmu.![]()
Ľ.
josef38 píše:Tak už se koukám zabíháš do svého standardu!
Z posledních filmových se mi líbí nejvíc!![]()
Odhadoval bych to opět na Tvou dobře zvádnutou střelbu od boku!
josef38 píše:OVal píše:Jinak nový Monochrom bude hodně podobný M6: http://www.l-camera-forum.com/leica-new ... ium=E-Mail
Nový snímač od Kodaku (Kodak Tri-X 400) bude jen na 36 snímkůAle zase půjde mnohem snadněji vyměnit.. Já na svou vyvolenou první generace pořád čekám...
Mně připomíná více LM3.
Dloho jsme neviděli nic od Tebe!Měj se! J.
LUPER píše:Dnes som prevetral M6-ku s luxom, ale fotografia je urobena este s cronom.![]()
OVal: Nema kluku na spetne pretacanie filmu.![]()
Ľ.
MirekE píše:Slecna vypada jako violoncellistka z Bratislavy z bondovky Dech Zivota.
MirekE píše:Taky se pridam - doufam, ze se OValovi MM brzy vrati a uvidime dalsi krasne fotky. Byla by skoda propasnout krasne barvy podzimu
OVal píše:
Fotky žádné nemám, nepodařilo se mi správně vyvolat paměťovou kartuA to jsem přitom dodržel přesné časy máčení ve vývojce a vymývání v destilce...
Jen tu zkoušku jsem si dopředu radši nedělal...
OVal píše: Jen tu zkoušku jsem si dopředu radši nedělal...
OVal píše:MirekE píše:Taky se pridam - doufam, ze se OValovi MM brzy vrati a uvidime dalsi krasne fotky. Byla by skoda propasnout krasne barvy podzimu
No právě. Podzim už se vybarvuje do krásné šedé a LMM furt nikde ...![]()
Ta violoncelistka je, jak Mirku píšeš, jen jí nejsou vidět ty dírky od průstřelů na (violon)čele..
Nebo že bych si to pletl s "Někdo to rád horké"?
![]()
Fotky žádné nemám, nepodařilo se mi správně vyvolat paměťovou kartuA to jsem přitom dodržel přesné časy máčení ve vývojce a vymývání v destilce...
Jen tu zkoušku jsem si dopředu radši nedělal...
josef38 píše:OVal píše: Jen tu zkoušku jsem si dopředu radši nedělal...
A to právě byla ta chyba!![]()
Hezké ráno všem! Mirkovi odpoledne!
MirekE píše:
To je to tajemstvi lejkaru - lejka stravi polovinu casu s majitelem a polovinu v servisu. Vetsina fotografu nema takto ssilnou vuli a uchyluje se k japonskym znackam, nekteri dokonce hledaji azyl u doktora Chocholouska. Vydrzi jen ti nejsilnejsi.
LUPER píše:Dobre poludnie,tohoto uz ani fotenie nebavi.
![]()
Ľ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník