MirekE píše:Plavecka socha Juraje Kukury?

S timhle rozlisenim se da vytisknout 30x45cm a myslim, ze bude vypadat dobre. Muj stary skener takhle dobry ani neni a tisknul jsem i vetsi. S ostrosti nebyl problem, spis se zrnem. To u cernobile reportazni fotografie ale neni problem...
Moje slova!
U streetovek a reportážní fotografie ani zas tolik nejde o zrno a absolutní technickou kvalitu fotografie, jako o její obsah! Přesto jsem ale u té čtyrstovky na zrno zvědav!
Jarouš má fotografie určitě hezké, ale je to jiná kategorie fotografií a inverzní barva má i trochu jiný charakter, než černobílý film, a zcela určitě i pro skenování. U barvy bych se v současnosti snad už ale vůbec s filmem netrápil!
Mně se vždy Ludovy fotografie líbily a tyto jeho první stále považuji za zkušební a na jeho větší kalibr se asi můžeme ještě těšit!

Mějte se! J.
P.S,
Tím jsem ale nechtěl tvrdit, že bych kinofilm skenoval plochým,stolním skenerem! To už opravdu raději ten zvětšovák a GF1!!

P.P.S.
Ohledně sochy, nevím kdo to je a nechci sochu urazit, ale řekl bych že je to socha spíše neplavce, když má navlečený kruh, i když postava dokonalá, sportovní!