OVal píše:Krasavice.
Nechal jsem se inspirovat a také pořídil nový přívoz. Jen když zde není tolik vody a bydlíme na kopci, tak to je na kolech- Přivážím na tom kluky do školy a nákupy domů..![]()
Ale nemá to takový koule...
OVal píše:Měkčí posez? To říká ten pravej.Však ty tam taky nemáš sedačky z pendolína.
Ale pravda, že to na vodě tolik nedrncá.
Jen ať trénujou... V životě nebudou mít na peří ustláno...
josef38 píše:Ondro,![]()
![]()
![]()
Co více k Tvým obrázkům napsat??
josef38 píše:Mirku, všechny přívozy na řekách, kde je provoz, musí mít u nás toto označení! ( viditelně umístěná zelená koule )
Zrovnatak, jako vodní lyžaři, když zrovna provozují svou činnost, musí mít stanoviště označené žlutou koulí. Patří to k pravidlům bezpečného provozu.
OVal píše:Díky pánové. A teď už konec srandy, osedlám svou Rozinantu a jedu bojovat s větrnými mlýny - vzhůru do voleb....
MirekE píše:Ovale, ted kdyz je po vsem, tak musim napsat, ze jsi zklamal
MirekE píše:Ale bez legrace, doufam, ze jsi mel plodny vikend. Tesim se na dalsi fotky. Mimochodem, podzim mas zachyceny velmi dobre - jak tve fotky krasne pripominaji - pestre barvy jsou jednim, ne jedinym charakteristickym projevem. Jestli bude hezka zima, mohl bys udelat z posledniho roku mozna pekny celorocni cyklus, ne?
OVal píše:MirekE píše:Ovale, ted kdyz je po vsem, tak musim napsat, ze jsi zklamal
![]()
![]()
Kdepak po všem... ta správná taškařice teprve zřejmě začíná.. Možná výstižnější by bylo označení tragikomická fraška... Jen nevíme, kdy to má konec, nebo alespoň přestávku na občerstvení....( asi znají Cimrmanovo varování "nedělat přestávky, jinak utečou...."
)
Ano, zklamal jsem. Větrné mlýny zůstaly neporaženy... Naštěstí se některé rozloží samy zevnitř. Ale jiné vyrostly do nečekaných rozměrů.. Jsem z té naší klícky poněkud rozčarován.... Banány teď prý budou z řepky....
OVal píše:MirekE píše:Ale bez legrace, doufam, ze jsi mel plodny vikend. Tesim se na dalsi fotky. Mimochodem, podzim mas zachyceny velmi dobre - jak tve fotky krasne pripominaji - pestre barvy jsou jednim, ne jedinym charakteristickym projevem. Jestli bude hezka zima, mohl bys udelat z posledniho roku mozna pekny celorocni cyklus, ne?
Díky. Víkend byl vskutku plodný. S Leicou jsem vyplodil spoustu dětí...Zatím se s ní pořád učím a zvykáme si na sebe. A navíc, krizová období bývají plodná..
Teď je potřeba se o děti postarat, aby byly k světu. Je to s nimi jak s pulci, málokteré se dožije pozdějšího pohledu na svět. Tak jdu oprašovat a ladit. A zatím přikládám jednu včerejší specielně pro Josefa...
MirekE píše:Novomlynska nadrz tady vypada jak more!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník