Toto je snímek se správným EXIFem. Však jsem také psal, aby jste mě nekamenovali. Sami jste mně ale k tomu navedli s tím, že jste spekulovali, že jsem jel pro Leicu M do Vídně! Mějte se!
OVal píše:Josef38: No tedaZ vlastní zkušenosti vím, jak těžko se jí odolává a jak příjemné je podlehnout....
josef38 píše:Sice barevnou fotografii můžeš potom převést do monochromu též tak, jako bys použil nějaký barevný filtr, ale asi už to nebude to pravé!
Ale v důsledku to vedlo k tomu, že jsem nefotil s jasnou představou výsledné černobílé fotky, ale až v PC vybíral, z čeho by se mohla povést, zkoušel různé filtry, nastavení kanálů...
OVal píše:Přihodím ještě jednu sobotní, ke které se musím pořád vracet....
ce. píše:Pre Mirka:
http://prosophos.com/2013/04/14/leica-m ... -thoughts/
aj komentáre sú zaujímavé..
MirekE píše:Vcera jsem se docetl o jedne kuriozni chybe M - nekdo udelal ve spoustich spatny zavit a nejde tam spolehlive nasroubovat samospoust
josef38 píše:Nečetl jsem sice odkaz, kde se hodnotí výsledky z 240ky, ale vidím to podobně. Vím, jaké byly problémy s M8, když ji začali prodávat. Vyvážení bílé bylo naprosto nepoužitelné. Aparát občas "zamrzl" a nešel ani vypnout. Musela se vyjmout baterka, aby šel znovu používat a mnoho jiných menších problémů. Po nahrání až toho posledního FW však všechny závady zmizely. Nevěřím, že by se výrobce smířil s některými horšími vlastnostmi.
josef38 píše:ce:
Tak to "zamrznutí" jsem naštěstí u mé devítky ještě nepoznal.
A ohledně spouště, nechci být příliš podezřívavý, ale nebude to záměr, aby museli majitelé Leicy kupovat jen jejich specielně vyvinutou drátěnou spoušť s "pozlaceným kontaktem" a pochopitelně za tomu odpovídající cenu?? Píši to jako pokus o humor, ale ani bych se snad nedivil!
Hezký den všem! J.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník