ale, ale aveku!
Respektuji tvůj názor a ty zase na oplátku nebuď tak přecitlivělý. Mohlo by tě napadnout, že kdybych chtěl zveřejnit to, co si paní píše do naťasu, tak bych zvolil jiné měřítko fotografie a určitě i jiný objektiv. Vůbec nevím, co si ta paní psala a také mně to v tu chvíli opravdu vůbec nezajímalo. Ta má poznámka k fotografii byl pouze pokus o humor a možná i vyjádření mé domněnky. Nic víc. Paní na fotce vidět není, zápis v noťasu také ne, tak nevím v tomto případě o co ti vlastně jde?
A že jseš takový světoběžník, jednou USA, potom zase hned Skandinávie, to je přímo záviděnihodné, ale nekazil bych si v tomto případě tvůj vypěstovaný jemnocit brouzdáním mezi nevychovanými amatérskými fotografy. Svůj názor jsi sdělil, já ho respektuji a víc si k tomu asi nemá cenu psát! Měj se fajnově, tam, kde se teď ztovna nacházíš!
Věřím, že ti tvá slušnost a ohleduplnost napoví, že další vzájemná koresondence by byla už zbytečná a jen by tvou výchovnou snahu pokazila, a to si určitě nepřeješ! Já ti ale za tvůj vyjádřený názor děkuji. J.