mam sice jen s ikompakty Olymps a Casio a bylo to klelejma akumulatorama... A ty skoncily docela nahle... Staci jediny K.O. neb jsou v serii. Nektere kompakty maj navic volbu jestli aku nebo baterie a prepneli nekdo na baterie (nebo naopak) selhava i nabity akumulator (a naopak nova baterie).
Treba tato zkusenost pomuze i Vam. (ampermetrem zmerte clanky na zkrat!, ne na napeti... to ma (1,2V aku a 1,5V barerie) kapacitne i kleklej clanek a mely by davat min 1A spise 1,5A idealne vic jak 3A, majili mene jak 1A tak zahodit)

Mám obě svítilny  už od roku 2011.Pokud bych si je pořizoval dneska,tak už bych si ale koupil svítilny na nabíjecí Lionky  18650.Ale jsem už zařízenej na AA včetně navigace Garmin Etrex 30 a mám jich kvalitních dost,tak už zatím u toho zůstanu.
 Mám obě svítilny  už od roku 2011.Pokud bych si je pořizoval dneska,tak už bych si ale koupil svítilny na nabíjecí Lionky  18650.Ale jsem už zařízenej na AA včetně navigace Garmin Etrex 30 a mám jich kvalitních dost,tak už zatím u toho zůstanu.