Stanley 900 píše:Ty musíš mít v té hlavě řádně naděláno, však proto taky jsi člen bandy ODS.
Já jsem nikde nepsal, že se mi tady něco nelíbí. Psal jsem, že lhář Klaus sliboval do deseti roků dohnat Rakousko.
Tvoje výlevy chorého mozku jsou na diagnózu.
Zase osobní urážky?...
Nejsem dávno v ODS, neb se vedení odchýlilo od pravicovosti s mohými návrhy zákonů - by víc rozdávali než socani... a nesouhlasím, aby důchod byl prostým spořením

To je velmi nebezpečné - neb brzká invalidita, inflace a pod. a byl by člověk v nouzi ne svojí vinou!
(ale aby byl opravdovým pojištění! To řeší i trvalou invalitidu od mládí a následnou rentu - nemyslím úrazové pojištění, ale opravdové zabezpečení pro případ nemohoucnosti zjakéhokoliv důvodu! A neurčování odvodu i výše důchodu politiky... Pouze zákonné zajištění pojišťoven, stjeně jako u poviného ručení

Podobně zdravtnictví... Je to daň a né pojištění... A politici se maj starat jen o nepojistitelné - sirotky a mrzáčky od narození. Ostatní se hybaj makat pojistit se. Ale to znamená né za 300kč/měs...)
A od VK já slyšel něco zcela jiného - že ani do 10-ti let západ
NEdoženeme, a mnozí se mu smáli... Že prej do 10-ti let nejen doženem

, ale i předeženem

Ale říkával, že do 20-ti let
bychom mohli dohnat alespoň Rakousko. A dle mě, co kolem sebe vidím, životní úrovní jsou mnozí lidi z ČR na vyšší životní úrovni

(píšu z a né v ČR, ale z proto, že , mnozí žijí po celém Světě - např v Dubai

A ne jen zloději..., např i můj známej - mistr světa ve střelbě - Málek- budiž mu zem lehká

Prostě úspěšní maj otevřenej Svět

)
Ale když Ty máš tu statistiku a nepochopils, že mnozí nebudou na alespoň stejné úrovni nikdy! Neumí, nebo nechtějí

A těch je, zejména na severu Čech a Moravy, bohužel většina, protože paneláky

... Ty strhávaj tu statistiku...
Ale infrastruktura - což je to pomyslné "my" a úroveň i cenová dstupnost zboží a služeb, jsou již velmi podobné jako v Rakousku, v mnohém i lepší

Kdyby ne, nejezdily by někteří lidé z Rakouského pohraničí nakupovat zboží a služby do Rakouska.
Karta se již dávno obrátila! A dnes i potraviny a dokonce DIESEL (n+kde i do 0,89€

- nesmíš tankovat jak trottel u autobáhnu

) jsou tam v Rakousku) levnější

(A to jsem si tam porevoluci - v době, kdy prej VK něco nalhával dle Tebe..., nemoh dovolit koupit ani kafe na benzínce

)
A jestli to nevidíš, tak kurnik vylez z brlohu a cestuj a koukej kolem sebe! Vlastně nyní momentálně ani nemůžeš, protože pandémie

...