jirka-vysočina píše:Ještě nákladní s detailama. Dobrou noc.
Jirko, pěkný záběry. Jeden má respekt před těmito obry!

jirka-vysočina píše:Ještě nákladní s detailama. Dobrou noc.

. Vážka je supr.
 . Vážka je supr.

Byli jsme tam brzy, později se to zaplnilo.
  Byli jsme tam brzy, později se to zaplnilo.
 , proto mám někdá te snímky na pendrek (tak prominou mladíku ve vývinu
 , proto mám někdá te snímky na pendrek (tak prominou mladíku ve vývinu    ) Při editaci jsem zjistil že  mezi námi  chodí svatí lidé - pravej horní roh priloženého snímku .
 ) Při editaci jsem zjistil že  mezi námi  chodí svatí lidé - pravej horní roh priloženého snímku .
jirka-vysočina píše:Ještě záběry z recepce a z restaurace. Abych předešel vtipům, že manželku trápím hladem, předkrm jsme měli napůl, další chod jsem pro žravost jako obvykle zapomněl vyfotitByli jsme tam brzy, později se to zaplnilo.

josef38 píše:jirka-vysočina píše:Ještě záběry z recepce a z restaurace. Abych předešel vtipům, že manželku trápím hladem, předkrm jsme měli napůl, další chod jsem pro žravost jako obvykle zapomněl vyfotitByli jsme tam brzy, později se to zaplnilo.
Pěkný, jen je zvláštní, že na tom posledním obrázku "pan autofokus" našel pro zaostření "žrádlo" než vlastní manželku! To opravdu o něčem svědčí!
 I když také možná záměr? -  proč kazit záběr dobrého jídla babou?
 I když také možná záměr? -  proč kazit záběr dobrého jídla babou? 

,
 ,

. Zaujal mne výrazný plakát na Kulturním a společenském středisku ...tedy bývalém...ještě v 89 tu bylo velké moderní kino , společenský salónek s restaurací a velký variabilní sál s jevištěm a slušnou zvukovou a osvětlovací aparaturou, výstavní síň , výtvarný ateliér a k tomu všemu zázemí pro umělce a návštěvníky....dnes ,,rozkradené" torzo, kino a restaurace se bourají a ve zbytku vše ostatní nahradil Dance club s celotýdenním provozem do pěti do rána...jeden z mnoha,,zdrojů" každonočních nepokojů od návštěvníků z řad mládeže a nepřizpůsobivých spoluobčanů. Inu nová doba.
 . Zaujal mne výrazný plakát na Kulturním a společenském středisku ...tedy bývalém...ještě v 89 tu bylo velké moderní kino , společenský salónek s restaurací a velký variabilní sál s jevištěm a slušnou zvukovou a osvětlovací aparaturou, výstavní síň , výtvarný ateliér a k tomu všemu zázemí pro umělce a návštěvníky....dnes ,,rozkradené" torzo, kino a restaurace se bourají a ve zbytku vše ostatní nahradil Dance club s celotýdenním provozem do pěti do rána...jeden z mnoha,,zdrojů" každonočních nepokojů od návštěvníků z řad mládeže a nepřizpůsobivých spoluobčanů. Inu nová doba.

,  dávaj význam slova: nový! na rovinu s významen slova: dobrý, lepší
 ,  dávaj význam slova: nový! na rovinu s významen slova: dobrý, lepší   

... a často bez přívlastku kde!...
 ... a často bez přívlastku kde!... No, přívalový déšť je lidově liják. Tedy přívalový liják = přívalový déšť je pak na 2.?
  No, přívalový déšť je lidově liják. Tedy přívalový liják = přívalový déšť je pak na 2.?  
   Já bych zavedl termím? přívalový příval!
 Já bych zavedl termím? přívalový příval!  Nebo přívalový nával? - jako do hlav blbců
  Nebo přívalový nával? - jako do hlav blbců 

(Ono totiž nusné omezené levné prostředí - aušusové strohé zastávky i betonové podchody..., evokuje levné výlevy omezenců
 (Ono totiž nusné omezené levné prostředí - aušusové strohé zastávky i betonové podchody..., evokuje levné výlevy omezenců  ) Tak nač si kazit Dobrou náladu?
 ) Tak nač si kazit Dobrou náladu?  

Stanley 900 píše:.............. Jak by řekl Jan Pivec: "Ježiššš!!! Tak IDIF učí fotit. To umění pláááče. Jak může učit, dyť hovno umííí"
http://www.idif.cz/kurzy/fotograficke-k ... e-169316cz

Avionik píše:Stando , tak jsem konečněně dodělal report -- http://avionik.rajce.idnes.cz/Hanacke_o ... 23.7.2016/ tak na dobrou noc jednu
 Nebylo by lepčí jej zaretušovat mírně?
 Nebylo by lepčí jej zaretušovat mírně?

. Díky za potěšení. Napočítal jsem 3 Rolls Royce
 . Díky za potěšení. Napočítal jsem 3 Rolls Royce   . Obdivuju tyto nadšence, jak se na to i dobově oháknou.
 . Obdivuju tyto nadšence, jak se na to i dobově oháknou.
Avionik píše:Odesko, máš pravdu, je tam ostrý stín, ale je to jenom report a tak jsem se stím nechtěl patlat a navíc ani nevím jak by to dopadlo. Raději jsem to měl dostětlovat bleskovkou . Ale taky bych měl problém to správně naladit a tak raději zůstala v brašně. Ani už vevím z ktrerého to bylo stroje .

.
. . Zatím se mi nejvíc líbily obrazy z toho HP, Huawey 8, Apple 9,7, Samsungy vypadají sice velmi atraktivně, ale všechny přebarvené, Acer Iconia 1280 x 800 a Lenovo Yoga 8 nepřesvědčily. Acer Asphire Switch 10 byl moc do žluta, možná by šel díky Windovs zkalibrovat. Docela rád bych viděl na vlastní oči Chuwi Hi 12, parametry a cena se mi líbí, zahraniční recenze taky. Ale poruchovost
. Zatím se mi nejvíc líbily obrazy z toho HP, Huawey 8, Apple 9,7, Samsungy vypadají sice velmi atraktivně, ale všechny přebarvené, Acer Iconia 1280 x 800 a Lenovo Yoga 8 nepřesvědčily. Acer Asphire Switch 10 byl moc do žluta, možná by šel díky Windovs zkalibrovat. Docela rád bych viděl na vlastní oči Chuwi Hi 12, parametry a cena se mi líbí, zahraniční recenze taky. Ale poruchovost  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků