...mám nastavené také na normal a ne silné
 ...mám nastavené také na normal a ne silné   

každý má svůj osobní profil a je klid.
každý má svůj osobní profil a je klid.  

Karlíkamatér píše:tak jsem šel ke Chromu ....jinak bych u něj zůstal.

....já vůl úplně zapomněl, že jsem se odpoledne ,,vytahoval" že když prší tak nejlépe strávený čas je ten v posteli
 ....já vůl úplně zapomněl, že jsem se odpoledne ,,vytahoval" že když prší tak nejlépe strávený čas je ten v posteli   

. Bohužel tentoktrát jim to vyšlo skoro na minuty
 . Bohužel tentoktrát jim to vyšlo skoro na minuty   . To dobré světlo fakt chybělo ( JirkaV kdysi napsal - když je sluníčko, tak to fotí každýmu volovi)... a tak se ani žádné zázraky nekonaly
 . To dobré světlo fakt chybělo ( JirkaV kdysi napsal - když je sluníčko, tak to fotí každýmu volovi)... a tak se ani žádné zázraky nekonaly   . Když se namíří objektiv k obloze a než se stiskne spoušť už tam jsou kapky na skle a bylo úplně prd platné, že jsem foťák stále strkal do igelitového pytlíku - ta voda padala shora a bylo jí dost. Vypadá to zajímavě u TV kamery- jako že prší, ale fotit s tím nejde
 . Když se namíří objektiv k obloze a než se stiskne spoušť už tam jsou kapky na skle a bylo úplně prd platné, že jsem foťák stále strkal do igelitového pytlíku - ta voda padala shora a bylo jí dost. Vypadá to zajímavě u TV kamery- jako že prší, ale fotit s tím nejde  !! Lidé se schovávali pod křídla B-52 jako kuřata pod kvočnu ...hodně divnou atomovou
 !! Lidé se schovávali pod křídla B-52 jako kuřata pod kvočnu ...hodně divnou atomovou  Oproti létům minulým byla návštěvnost o dost nižší, protože ti co měli rozum zůstali raději doma
 Oproti létům minulým byla návštěvnost o dost nižší, protože ti co měli rozum zůstali raději doma   . Ti s menší mírou rozumu tam pak pobíhali v zelených pláštěnkách  jako na cvičení CO
. Ti s menší mírou rozumu tam pak pobíhali v zelených pláštěnkách  jako na cvičení CO   ....armáda se aspoň zbavila enzetů
  ....armáda se aspoň zbavila enzetů   

- než začlo lejt, tak jsem se snažil s 5100, ale potom jsem "to své jmění"  raději schoval
  - než začlo lejt, tak jsem se snažil s 5100, ale potom jsem "to své jmění"  raději schoval   do batohu a pokračoval s Pan FZ-150, pokud jsou "podmínky", tak to s ním docela jde a hlavně je pohotovější než ta "nutná logistika zrcadlovek", na handlování objektivů moc není čas, jednou jsou éra daleko a když se přiblíží tak i to krátké ohnisko telátka je na ně moc dlouhé a výměny se nestíhají, tady se nejde bohužel rozmýšlet jako u šachů
 do batohu a pokračoval s Pan FZ-150, pokud jsou "podmínky", tak to s ním docela jde a hlavně je pohotovější než ta "nutná logistika zrcadlovek", na handlování objektivů moc není čas, jednou jsou éra daleko a když se přiblíží tak i to krátké ohnisko telátka je na ně moc dlouhé a výměny se nestíhají, tady se nejde bohužel rozmýšlet jako u šachů 
 ....a asi jim ta buzerace a rovnání komínků chybí. Jsou převážně nesportující tabletovou generací ...a nemají fyzičku ani výdrž
 ....a asi jim ta buzerace a rovnání komínků chybí. Jsou převážně nesportující tabletovou generací ...a nemají fyzičku ani výdrž   ....tak ať se ani neválčí
 ....tak ať se ani neválčí   

.... Keep smiling!
 .... Keep smiling!  

Stanley 900 píše:Exi, přééésně
Na vojáčky se hraje na vojenských poutích a parta paskřivců bez kondice se převleče za vojáčky a jdou střílet érsoftama...

. Můj názor je, že neexistuje špatné světlo, jen ho může
. Můj názor je, že neexistuje špatné světlo, jen ho může . Mě se tak do mých padesáti let občas zdávalo, že jsem na
 . Mě se tak do mých padesáti let občas zdávalo, že jsem na  zpocený, ale pak ta úleva, že to není pravda...
  zpocený, ale pak ta úleva, že to není pravda... 
  , dávej další
 , dávej další 

Na Bílé Hoře jste nikdo nebyl?
 , vždyť i od té "mé vzpomínky" je to už taky přes půl století
 , vždyť i od té "mé vzpomínky" je to už taky přes půl století   , ale sťatí klidně můžeme být i teď a ani to nemusí být zrovna na Staromáku
 , ale sťatí klidně můžeme být i teď a ani to nemusí být zrovna na Staromáku  
  dělat nemohla, to nejde si na chvíli sednout a počkat
  dělat nemohla, to nejde si na chvíli sednout a počkat   až se to napraví. V tom se nesmí vozit ani americký prezident, je to na úrovni "padacího mostu", bez řetězů a rovnou na zem
 až se to napraví. V tom se nesmí vozit ani americký prezident, je to na úrovni "padacího mostu", bez řetězů a rovnou na zem  
  , trochu jiný box, než o kterém tu občas písne Stanley
, trochu jiný box, než o kterém tu občas písne Stanley   ............ mám jich přes tři-100, ale už toho nechám protože ne každého to zajímá, ona to je asi anomalie
  ............ mám jich přes tři-100, ale už toho nechám protože ne každého to zajímá, ona to je asi anomalie 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků