monikash píše:Jirulo, ty bláho Sonka 77 M2. Myslím, že kdybych darovala ledvinu i mozek, tak bych na ni neměla........
Moniko, málo si ceníš svoji vlastní "ramku"!

monikash píše:Jirulo, ty bláho Sonka 77 M2. Myslím, že kdybych darovala ledvinu i mozek, tak bych na ni neměla........

( i když si o palubách letadlových lodí z té doby nedělej přílišné iluze....prkna kam se podíváš
  ( i když si o palubách letadlových lodí z té doby nedělej přílišné iluze....prkna kam se podíváš   .....do plovoučky to mělo daleko a když se to ,,ve správný čas" zhouplo na vlně tak by leckterý pilot  dal přednost té louce
.....do plovoučky to mělo daleko a když se to ,,ve správný čas" zhouplo na vlně tak by leckterý pilot  dal přednost té louce   ). Jirulko sršni ( nebo sršně ?? ) a včely to je vždy vztah hladovej a papů
  ). Jirulko sršni ( nebo sršně ?? ) a včely to je vždy vztah hladovej a papů   .....ale raději občas sršeň než včelí mor
 .....ale raději občas sršeň než včelí mor   Letos mi to vůbec přijde že sršně vídám o dost častěji .
 Letos mi to vůbec přijde že sršně vídám o dost častěji . )....to vidím u E 55 každý den
 )....to vidím u E 55 každý den  

monikash píše:Tak za to ochlazení asi vděčíme tomuhle: http://volcano.si.edu/volcano.cfm?vn=373010
Jirulo, ty bláho Sonka 77 M2. Myslím, že kdybych darovala ledvinu i mozek, tak bych na ni neměla........
Josefe, a o Sony RX1 ani nemluvě.
Ale kdo ví, jak dlouho ještě budu fotit a zpracovávat fotky. Dneska jsem měla takové problémy s očima, že jsem na monitoru nemohla zaostřit ani jeden snímek.
Monys, ten corsair klekl při přistání? Jak může někdo trápit letadlo, které je dělané pro letadlovou loď, hrbolatou zarostlou loukou....
 Ostřit do méně jak 0,5m je nepřirozené a koukat na hrubou mříž (matici pixelů) méně jak FullHD nad 21" je nezdravé!
 Ostřit do méně jak 0,5m je nepřirozené a koukat na hrubou mříž (matici pixelů) méně jak FullHD nad 21" je nezdravé! , GPS ůdaj u fotky je stejnak důležitější! než Wi.Fi... Má skoro stejný snímač i engine
 , GPS ůdaj u fotky je stejnak důležitější! než Wi.Fi... Má skoro stejný snímač i engine  

....ale ,,samo od sebe" se neztratí nic...nebylo to po nějaké aktualizaci Chromu ??....třeba ,,zakázala" některé doplňky ( pluginy ) a je potřeba je zase povolit ??
 ....ale ,,samo od sebe" se neztratí nic...nebylo to po nějaké aktualizaci Chromu ??....třeba ,,zakázala" některé doplňky ( pluginy ) a je potřeba je zase povolit ??

Karlíkamatér píše:PS: vypadá to, že spolu na jaře ten Kandík pořádně ,,zalejeme"

....už od pohledu šel z Barušky strach
 ....už od pohledu šel z Barušky strach   

Stanley 900 píše:Josefe: za prvé Google Chrome je moloch, který zabírá 2GB v počítači a do všeho se cpe a sbírá data o uživateli,
pokud to nezakážeš
a za druhé: nač externí udělátko na zobrazení Exifu, když tady na diskuzi je to vidět od principu a ti, kdo ho tam nedávají,
jako například Kája a nebo obrázky z netu, nebo prošlé Facebookem, stejně Exif nemají...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků