Tak ať slouží Omylplus

Já mám dnes druhý motor a rukojeť s ovládáním motoru, ale musím udělat jiné přichycení rukojeti

monikash píše:Ona by mi stejně u těch koťat nepomohla. Většinou jsem fotila přes displej v úrovni kolen a níž, aníž bych občas viděla, co na něm je. A ty na mě se zebrou...

jsem si dovolil (pokud to Vadí, stačí napsat a ihned smažu!) názornou ukázku   editace JPG v ACDSee
  jsem si dovolil (pokud to Vadí, stačí napsat a ihned smažu!) názornou ukázku   editace JPG v ACDSee   A ještě i původní fotku pro bezprostřední srovnání (přidání kontrastu i ostrosti nemusí být tak brutální, jeli větší rozlišení není třeba, ale tady u těch pidivobrázků... zanikaj chlupy a pod. textůry
  A ještě i původní fotku pro bezprostřední srovnání (přidání kontrastu i ostrosti nemusí být tak brutální, jeli větší rozlišení není třeba, ale tady u těch pidivobrázků... zanikaj chlupy a pod. textůry  Nicméně přepaly se o dost změnšily a hluboké stíny již netvoří pouze siluety...) :
 Nicméně přepaly se o dost změnšily a hluboké stíny již netvoří pouze siluety...) :

A pročpak?monikash píše:...... Ani nemám odvahu sem dávat tohle https://............
 Vždyť se tady za to nestaví ke zdi
  Vždyť se tady za to nestaví ke zdi   Jen Vás na přepaly upozornili někteří výše tak nějak taktněji (to o zebře
  Jen Vás na přepaly upozornili někteří výše tak nějak taktněji (to o zebře  )  Jen já su tak nějak upřímnější
 )  Jen já su tak nějak upřímnější   Jinak su ale pacifista
 Jinak su ale pacifista   A stále se ještě učím
 A stále se ještě učím   ...  A máte to dobrý
 ...  A máte to dobrý   Tak žádné obavy. S tou postprodukcí je to dobrej směr
 Tak žádné obavy. S tou postprodukcí je to dobrej směr   (máte přeci starý dobrý ACDSee - mocný to nástroj!)
 (máte přeci starý dobrý ACDSee - mocný to nástroj!)

pokud nemá objektiv furtotoč, na furtotoči stupnice ani být nemůže, protože se točí dokola
  pokud nemá objektiv furtotoč, na furtotoči stupnice ani být nemůže, protože se točí dokola

Luboš píše:Tak je to jasné
 Co je to za kostel (kde)?
 Co je to za kostel (kde)?
 . Určitě od toho neočekávej výstupy "se seťákem 14-150" na profi úrovni, je to univerzální a hodně dobrý, ale přece jen amatérský objektiv, trochu i daň za rozsah. Nechci tu rozhodně machrovat, protože s ním také často soubojuji
 . Určitě od toho neočekávej výstupy "se seťákem 14-150" na profi úrovni, je to univerzální a hodně dobrý, ale přece jen amatérský objektiv, trochu i daň za rozsah. Nechci tu rozhodně machrovat, protože s ním také často soubojuji  . Snad ti to aspoň trochu pomůže, hlavně dobře z číst v manuálu, i když ani tam není všechno s čím se fotograf potká
. Snad ti to aspoň trochu pomůže, hlavně dobře z číst v manuálu, i když ani tam není všechno s čím se fotograf potká 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků