Pěkně jste se zase rozjeli, k tomu je o jednoho pohodáře víc a to je moc prima, tak vítej.

Nové fotky nemám, chystala jsem se na ocúny na Kařez, pak jsem dala přednost jiné aktivitě a od pátku by u nás ani psa nevyhnal. Jak to bylo Na samotě u lesa,
 .  Zato mám skvělý zážitek z jelení říje.  Seděli jsme ve čtvrtek nad vsí na posedu,  jeleni   troubili  všude kolem, ale  žádného jsme neviděli. Protože bylo těsně před úplňkem a jasno, vydali  jsme se jelenům  naproti.  Přes strniště  asi půl km  až jsme  došoulali  na okraj pole kde se pásly laně. Jeden jelen byl mezi nimi a neustále je "sbíjel"  do houfu, druhý  byl nad polem na okraji lesa.  Oba na sebe neustále troubili.  Doufala jsem, že uvidím  jelení souboj naživo, ale  i když jsme  čekali téměř hodinu,  druhý jelen z lesa nevytáhl.  I tak to byl skvělý zážitek s  množstvím adrenalinu.  Škoda, že u nás  vytahují na říjiště jen v noci, kdy už není šance na fotografování.    Přidám  šuplíkovky  ze Zbirožského potoka, doufám, že už  jsem je nedávala, pokud ano,  omlouvám se.
.  Zato mám skvělý zážitek z jelení říje.  Seděli jsme ve čtvrtek nad vsí na posedu,  jeleni   troubili  všude kolem, ale  žádného jsme neviděli. Protože bylo těsně před úplňkem a jasno, vydali  jsme se jelenům  naproti.  Přes strniště  asi půl km  až jsme  došoulali  na okraj pole kde se pásly laně. Jeden jelen byl mezi nimi a neustále je "sbíjel"  do houfu, druhý  byl nad polem na okraji lesa.  Oba na sebe neustále troubili.  Doufala jsem, že uvidím  jelení souboj naživo, ale  i když jsme  čekali téměř hodinu,  druhý jelen z lesa nevytáhl.  I tak to byl skvělý zážitek s  množstvím adrenalinu.  Škoda, že u nás  vytahují na říjiště jen v noci, kdy už není šance na fotografování.    Přidám  šuplíkovky  ze Zbirožského potoka, doufám, že už  jsem je nedávala, pokud ano,  omlouvám se.  PS: Aleši, myslím, univerzita bude dělat se Zonerem, zkus se s nimi domluvit, už tady dokonce nějaká taková skupina měla svoje vlákno, zkoušela jsem najít, ale nepodařilo se mně.
Mějte se pěkně M.K.

- odložit flintu ano, ale neházet do žita!
 - odložit flintu ano, ale neházet do žita!