Vítejte do "klubu"monikash píše:..... Už mám koupený ACDSee......

Vítejte do "klubu"monikash píše:..... Už mám koupený ACDSee......

... Já bych ještě před půl rokem nemoh fotit ani nohama
  ... Já bych ještě před půl rokem nemoh fotit ani nohama  ... (viz nechutná... fotopříloha)
 ... (viz nechutná... fotopříloha)

No nic s tím už nenaděláme .... tak alespoň přihodím pár fotek z prvního letošního výletu za orchidejemi ( lokalita Líský v oblasti Džbán ).
  No nic s tím už nenaděláme .... tak alespoň přihodím pár fotek z prvního letošního výletu za orchidejemi ( lokalita Líský v oblasti Džbán ).

). Ale podle poslední zkušenosti to vypadá, že budu muset nosit ještě pilu
  ). Ale podle poslední zkušenosti to vypadá, že budu muset nosit ještě pilu   . Na snímku v příloze je dobře vidět o co mi jde.... stromy mázlé bokehem jsou ve spodní tmavé partii výrazně širší než ve vrchní světlé která odpovídá více skutečnosti
 . Na snímku v příloze je dobře vidět o co mi jde.... stromy mázlé bokehem jsou ve spodní tmavé partii výrazně širší než ve vrchní světlé která odpovídá více skutečnosti   
   Nevíte někdo čím to je ....resp jak tomu na dalších podobných fotkách zabránit. Domnívám se že by to mohl být nějaký fyzikálně optický jev související také se snímačem , ale fakt nevím. Ještě se mi to nikdy předtím se žádným fotoaparátem ani objektivem nestalo .
  Nevíte někdo čím to je ....resp jak tomu na dalších podobných fotkách zabránit. Domnívám se že by to mohl být nějaký fyzikálně optický jev související také se snímačem , ale fakt nevím. Ještě se mi to nikdy předtím se žádným fotoaparátem ani objektivem nestalo .

Karlíkamatér píše: Nevíte někdo čím to je ....resp jak tomu na dalších podobných fotkách zabránit.

monikash píše:
Josefe, tak tam hlavně nic nechytni a ať ti ji dobře zašijí.

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 12 návštevníků