je chvilku můj, pak asi dítěte, silně ho zajímá, tak uvidíme jak dlouho mu to vydrží

-
Jirulo, že to je ale dobrej foťák. A opravdu by mu slušel větší "chip", starší Panasoniky FZ 30/50 měly 1/1,8 a je velká škoda, že je dál nevylepšovali

, nevysouval se objektiv, mělo to vnitřní zoom a manuální ostření kroužkem na objektivu jako zrcadlovky.
Taky to používám, byť jen "číselně poloviční" -FZ-150, je stejný kromě té "nekonstantní světelnosti"...a spokojenost , žádné tahání několika objektivů v ranci

a fotky celkem slušné

...když to ten co to má v rukou ...umí !!
Zřejmě mají lepší informace - jsou organizováni, očíslovaní a utíkají ...od Řípu

- tradiční běh Roudnice - Říp a zpět, někdo jenom s kopce - od Řípu na stadion, jak se kdo cítí silný v kramflecích
UŽ JE TO TADY ...už je to tady ...i tady. Byl jsem překvapen a nějak si nepamatuji (možná skleróza - mám nárok

) že by byli hlemejždi takhle tmaví, když žerou stejnou trávu, tak jsou to možná taky migranti... ale domeček mají sebou

...a už taky vystrkují růžky

. Asi nějaký odborník na přírodu - nejspíše Karlík mi to možná vysvětlí. Aspoň ti naši bledulíni nezdegenerují a jednou bude co žrát

...a jak to píši, tak vidím že mě předběhl
Jirka V-...a selfíčko

tož tě zdravím borče

. Taky se mi pozdávalo, že Standa fotil mrtvolku ..a na zádech ??, aspoň se mu nehejbala - podobně jako nádraží, tak to se fotí dobře - říkával pan Švejk Josef, blahé paměti