jirula píše:Frenkí zkoušej, hlavní je pořádně se přihlásit, pak to frčí jedna radost, veme ti hodně velký fotky, taky dávám 1200 x dopočet, to je na monitor tak akorát.
uz vyreseno, chyba u O2 ktery neni schopny poskytnout normalni rychlost vesnicanumdědek Čeněk píše:Ahoj Frankie, ukazuje to, že jsi přihlášen (asi trvale) a dole na stránce bylo napsáno přihlášených 0, toho jsem si všiml
dnes podruhé (abych nelezl někomu do zelí, když posílám fotky). Třeba je chyba v přihlášení... Měj se...
xDLS na vesnici 4km od ustredny, tak to bych chtel vazne videt, ja to resim uz dva roky bez uspechu http://rychlost.cz/rh/20131558726-f829f6b6cf.htmlStanley 900 píše:To je zajímavé, mám od O2 pevnou linku s xDLS a chodí to podle představ
Vladimíre, řekl bych, že zima je již minulostí
Stanley 900 píše:Frankie: můžu vědět, proč máš venku, kde je dost světla, nastavenu Prioritu času a hodnoty
Čas expozice: 1/30 sec.Clona: F/20 ?
Očekával buch čas v setinách s a clonové číslo okolo F5
jo jasne moc dekuji za info, sel jsem do toho puvodne s prioritou casu protoze sem pocital ze bude zdrhat, nakonec se ta potvora jesterci predvadela jak modelkaStanley 900 píše:V principu je to správně, při delším čase expozice poloautomatika nastaví větší clonové číslo (zavře více clonu) a proto je i větší hloubka ostrosti.
V tom případě ale používej prioritu clony / Aperture, na Canonu AV. Budeš mít pod kontrolou hloubku ostrosti.
Kdyby vycházel dlouhý čas, bez stativu, radši zvyš citlivost, a čas zkrať.
jo to si nejak uvedomuju, jen jsem neresil prepinani rezimu ale jen zmenu aktualniho casu nenapdalo mne ze nebude zdrhat, byl jsem rad ze se povedlo to co se povedloStanley 900 píše:S prioritou času na zdrhání ještěrky bys ale měl mít nastavený čas závěrky co nejkrtaší, v řádu jednotek setin s.
1/30 to je jen tak to udržet v ruce, bez stabilizátoru při ohnisku co máš. Stačí když se hne a bude rozmazaná pohybem
Stanley 900 píše:Nejlepší je fotit na Manual a odhadnot podle stupnice v hledáčku. Záleží i na velikosti místa, z kterého expozimetr
načítá průměr
jirula píše:ten barák na f22 je taky mazec, to je tak na makro nebo produktovku, ale to se poddá, žádnej stach.
Nekritizuju, konstatuju,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků