Po dlouhé době zase nakouknu a zdravím všechny -ty pilnější, kteří to zde dobře krmí a drží při životě. Když mě Jirka V- zaznamenal - a má moc pěkné Koloseum

, které si asi nikdy už nevyfotím, protože se "tam zkrátka neoctnu"

, což je základní podmínka, jak něco a cokoliv vyfotit - být u toho!!

.
Tak jsem si opět zašel vybudit adrenalin s vychvalovaným foťákem, se kterým se mi zrovna moc nedaří, asi jsem nějaká bílá vrána, protože ti ostatní "si nestěžují"

. Vybírám si poněkud náročnější podmínky na to, co mám k dispozici, malou světelnost seťáků dotahuji vyšším ISO a to na kvalitě nepřidává. Fotit hokej 1/60 je dost odvážné nebo nerozumné, vyzkoučel jsem také nasadit manuálního Pancolara 50/1,8, Sice moc pohodlné to není, ale zase větší díra při 50mm ohnisku mi umožní kratší časy

. Používám i éčkové Zuiko 4015 s redukcí, ale to na M-5E ostří poněkud líně a tak občas něco zajímavého při té rychlé hře uteče, padne gól a já nafotím až diskuzi, jestli nebyl náhodou z ofsajdu

. Tak sem něcou šoupnu - i s EXIFy pro jirulu, aby mě nepeskoval. Byl to takový místní turnaj, hráli po 15 minutách, protože mančafty měly asi 8-12 hráčů málo na střídání

, protože je to baví, v létě asi kopou fotbal a aby moc nevyšli z formy, tak si v (teplé) zimě zabruslí podepírajíce se o hokejku

.
...koukám kdo tu je naživo - tak ahoj ruby