Nazdar fotografové. Fotky dáváte pěkné, já pořád nějak nestíhám, neumím hospodařit s časem. Včera jsem si hrál s fotkama z léta, ale v rawu to piplám strašně dlouho.
Ruby koukám chytil nespavost jako já

Tatry moc pěkný, Rožnov taky

.
Avi pěkný reporty z krásné Olomouce

ˇExikar má novýho Olíka, šlape super, Monice Alfa taky

.
Monys Zuiko 45mm perfektní, cyklisti super. Taky jsem viděl některé Tvé fotky jako přeostřené - podle poslední série je vidět, že doostřovat netřeba. Trápil jsem se s doostřováním dlouho, často jsem přeostřoval, možná někdy i teď. Chce to něžně a kontrolovat ve velikosti 1:1, ale taky záleží na rozměrech a rozlišení monitoru, na jiném to pak vypadá jinak...
Stando dívky zajímavé, z Karkulky jsem měl větší strach než z vlka

. Beatles paráda, poslouchám je rád v autě. Ten Joshua je teda sekáč, koukal jsem na odkaz na Youtube, jen jeden ruskej boxer vydržel myslím do 3. kola, jinak padali jak hrušky. Boxuje krásně, je uvolněnej. Poslední soupeř Whyte s tvrdým "y" měl taky pěknou bilanci vítězství, však vydržel zatím nejvíc - 6 kol a kousek.
Jirulo novej kámoš prima, Fujinka šlape, objektiv zuppe. Příprava na Vánoce zodpovědná.
Zdravím Karla, pokud mu to třeba Evička přečte, at je to s očima dobrý
Abych jen nekecal, dám Koloseum, fotka kolosálních rozměrů akorát na monitor 1920x1080 (jinou menší v PC v práci nemám), pano ze 3 fotek jen posunem objektivu perspective control (shift) 24mm/f 3,5, je to z ruky.