Kucí děkuji za dobré přivítaní- --Stando tys byl na takovém krásném vejletu (až k Charónu) móc pěknej snímecěk a ta slepice je taky dobrá . Zatím nic nového, ještě jsem se neadaptoval na městké dění . Tak aspoň něco staršího a jeden odkaz .
nazdárrr, Stando ty vole, to je hustý, von i plátek ve tvaru sluneční clona stojí za zamyšlení Avi co to je za šaška, růžový doplňky, že by bukvice ? , hoši fůůůůůj, ty sou hoooodně zbytečný
tendle taky, asi jenom auto, kdyby tam byl celej a potkal mě, zbyde jenom auto
Přílohy
píčusovoauto.JPG (234.67 KiB) Zobrazeno 2445 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 11.8 mm
Čas expozice: 1/800 sec.
Clona: F/3.5
ISO: 80
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
čau, Moni gratuluju i tady, proti sexuálním nic nemám, proti sluhům božím - jistě je vo to osobně požádal - hodně , natož ty v růžovejch rádiofkách a ňákejch sukních, nebo co to je Moni sekne ti to v kroji nebývale Včera se tady točil ňákej německej filmík
Vláďo tak přeji krásné počasí na té aktivní dovolené a pozor na 8 sklenic (Radegast) potom by byla přistýlka a minimalizace ducha - Ja uváděl Standa - Já bych taky měl po 8 sklenicích ducha v háji . Jirulko krásnej reportíček zbrojnošu . .Moni pěknej husinec - pak se na rajče podívám. Ješte něco v leta- měl jsem na krtinkou dobu dlouhé sklíčko nikkor 70/300 (byl u mne kolega na kafínku) tak jsem si udělal takovej malinkatej testík - http://www.uschovna.cz/zasilka/GFWDZJYVIFXKZ977-4J9 Jěště se musím naučit postřihat ty doplňkové videa - jinak tam mám vždy nějaké zbytečnosti . Na starém PC s winXP jsem měl jednoduchý program kde se to dalo nějak postříhat ale nikdá jsem se to nenaučíl používat a včím ten program nemám ani nevím jak se jmenoval ale byl v jazyku rodném .
Přílohy
DSC_0669-w-testík-31.8.15.jpg (669.29 KiB) Zobrazeno 2572 krát
Jdu fotit ještě dneska. Na Rajče dám až komplet. Jinak, jsem byla pověřena vyfotit komisi při degustaci pečínek. To bylo jak ve středověku - panstvo hodovalo a chudina se jen mlsně dívala....
Přílohy
www_kudrnáč.jpg (460.7 KiB) Zobrazeno 2516 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 20 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/7.1
ISO: 200
Použití blesku: On, Flash did not fire
Model: E-520
Expoziční program: Normal program
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
www_váleček.jpg (331.47 KiB) Zobrazeno 2516 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 77 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
Clona: F/4
ISO: 200
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Moni - tečou, tečou - mňam a ham . Safra odpoledne jedu na SV.Kopeček na slavnost požehnání úrodě (ne že bych byl takovej pobožnej, ale ze zvědavosti) tak si taky něčeho zmlsnu . Ale je to príma inspirace na oběd . Josef Avi
Nazdárek, Moni todle mi nemůžeš dělat, sežral bych to všechno najednou, fakt krásnej pohled Avi prolít sem to po čase rajče a je až neuvěřitelný jak bohatej život tam máte, fakt skvělý , chtěl bych se něčeho podobnýho dožít v aspoň trochu použitelným stavu
Přílohy
03102015aklukzlidu (1).JPG (230.62 KiB) Zobrazeno 2679 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 38.9 mm
Čas expozice: 1/480 sec.
Clona: F/5.6
ISO: 400
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: X-T10
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: -33/100 EV