Ahoj Křováku.
Přesně to samé mne s tou fotopastí hned napadlo také

.Bylo by to docela jednoduché ...k černým skládkám na jedné i druhé straně kopce je vždy jen jedna příjezdová cesta a nedá se to jinudy objet.
Ten problém tam musí být už delší dobu a neřeší se ( je to vidět na některých pneumatikách jak jsou již nazelenalé ).... a ať mi nikdo neříká že místní o tom nevědí....mají to hned za vesnicí a obě cesty vedou i k posedům !!
Žádný trest není pro hovada co tohle dělají dost přísný

.
Je to už ,,nějaký pátek" co jsem sem dával jinou šílenou černou skládku....dva sudy vytékajícího vyjetého oleje v rákosí na břehu rybníků ,o kus dál v rákosí cca deset starých oken a všude kolem z nich vymlácené sklo a o dalších pár desítek metrů velká kupa plastů aut a plastových flašek od různých laboratorních chemikálií včetně jedů !! .....a to vše na kraji Chomutova přímo proti vjezdu do sběrného dvora v kterém to vše za přijatelný poplatek berou k likvidaci !!
Naštěstí městští úředníci na mé upozornění reagovali rychle.....hned ten den se postarali o ty sudy s olejem a druhý den o vše ostatní.Starou slepou příjezdovou cestu nechali bagrem ,,přerušit" tak,že by tam už nepřejel ani tank

.
To ale není řešení....pouze to začnou vozit jinam.....prostě fotopast a pak ve zkráceném řízení flastr jako prase a jak říkáš, na vlastní náklady je to nechat zlikvidovat.
Karlík