to sice není, ale pěkně se na to dívámosoj píše:Supercela to ale není.
Stanley 900 píše:Máte někdo knížku Karel Plicka Praha ve fotografii?
Zajímavé "úpravy" tam jsou. Kamarád má první vydání z roku 1940, já asi páté z 1975, kromě barevných fotek a některých nových,
jsou tam všude na původních fotografiích, kde jsou cedule živnostníků, zaretušovaná místa a to důsledně.
V prvním vydání zase logicky chybí židovský hřbitov a synagoga.
Cenzura byla za každého režimu a jak to působí legračně ty zamazané cedule, nebo přefocené z jiného místa
Karlíkamatér píše:Ahoj všem.
Dík za reakce ohledně vína....už se mu to krátí![]()
Samozřejmě i já mám Prahu od PANA fotografa Plicky....hned to jdu omrknout.
Jo a k něčemu se přiznám....z rekonstrukce bytu zbylo pár korunek,tak mi manželka schválila ten Canon G15 za 5000,- co měli v Kase .
Tak jsem ho i přes to že ,,nebyl skladem" objednal... hned přišla potvrzená objednávka a dnes ( po 4 dnech) mi volali, že se moc omlouvají,že byla chybně uvedena cena a že navíc stejně už dodavatel žádné nemá a že tedy odstupují od smlouvy....prostě jak to tu už někdo psal....svinský pokus jak ,,přesměrovat" zákazníky na své stránky ( já to v podstatě také tušil , ale říkal jsem si co kdyby byli seriózní .....no nejsou....už mne u nich neuvidí a asi jim to hodím do hodnocení obchodu )
Karlík
minimálně uvedená cena platí odjakživamosoj píše:Ne, ne . To bude platit až od Nového roku, kdy vstoupí v platnost nový občanský zákoník.
Na Cybexu zase napsali že mně dají vědět až bude na skladě, ale nepíší za jakou cenu![]()
. Nazvali to sledování zboží
.
Uživatelé procházející toto fórum: Luboš a 3 návštevníků