Avionik píše:Nazdar kucí šíškovní a diskutující. Já jsem tam dal te snímky zámerně . Vím že tam některé vůbec neměly bejt( kytarista a jiné -velká clona tam byla zámerně, měl jsem nastaveno automatické ostříci body(jinak ostřím na středovej křížovej a překomponuji při uzamčeném ostření -namáčlá spoušť do poloviny) a iso a závěrku na automat 100-800 iso a závěrka 1/30-1/1200 tak jsem čekal jak se stím mašinka vypořádá )tak to berte jenom jako takovej testík . Právě proto jsem poslal posledně odkaz na RAWy traktoru a odpověděl jenon Standa že jsou v pořádku a tím pádem byla chyba v postprocesu --ZPS 15 a vlastní čiností mé maličkosti
. Živej hystogram na nikonu 3100 není (ani tě nic neupozorní na přepal) je jenom v náhledu zhotoveného snímku a tím pádem při reportu se to jenom předem odhaduje a nebo se počká na výsledek rychlé akce (akci není možno znovu opakovat a tím pádem se potom zachranuje snímek z RAWu a záleží na tom jak to kdo umí -- já to neumím dobře
a to mne seře). Standa je znalec a umí to . Jirulka jede v džípegech a na RAW kašle a umi to . Kája je mistr broučků a Vláda ten je barvičkář
a Jirka V. ten je fulfámista a umí to . No pošlete mě každej kousek svého umění a já se polepším
. Jinak to musite se mnou vydržet
. apro pó v pondělí jsem při cárání městem Olomoucem načapal u fontány živé vody Kalouska přikládám dva report snimky
mosoj píše:Konečně jsem našel letošní první houbu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník