Kájo sportovky dobrý, zas akovej průser to nejni

za babouka dík, měli sme ho v kuchyni za pixlama z čajema

makra dávej, neva že už to tady bylo, daj se i víckrát

Karlíkamatér píše:Vláďu navrhnu Řápkové na vyznamenání ,,Za příkladnou propagaci Ústeckého kraje".
jirka-vysočina píše:Vy to sem tedy perete. Vláďo pěkné vzpomínky na výlety na Eggerbekg a Krásný Dvůr. Já to nemám "vyvolané", můžu dávat třeba v zimě, bude to zase "nové"![]()
Líbí se mi taky mosojovy Šumavy a Berounka ze skály, Jurulova makra (S Rejnokem, že? Namlsal jsi mě, že si ho možná taky ulovím), Josefovy momentky z Radeckého, taky Ibal-džin
a mnoho dalších fotek.
Pár pokusů ze Šumavy - intimní osvětlení. Josefe, vlítl jsem Ti tam právě - prima vnučka. Já jsem pozadu, moje starší jde na vysokou.
Avionik píše:Kájo neboj, já to neohrozím (prvenství v mikro) to není můj obor -raději se budu dívat na krásná makra než je svojím neuměním mršitJirko V. krásné přírodní
, masoj -odkazovka na príma článek : http://www.karf.cz/dynamicky-rozsah-dig ... toaparatu/ . Jinak taky si nevím rady s deborlelizací na HDD -UF kdy si to dám konečně do pořádku to opravu ale opravdu nevím . A budu se taky tešiti jako Kája na krásné babí leto
Avionik píše:... já zatím máchám ve vývojce![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků