Stanley 900 píše:Ahoj. Pěkné fotky. Zase zapomenu někoho jmenovat, než se dostanu napsat, něco se semele, dnes podobná lapálie,
jako v únoru, břicho, žaludek, všechno jak v poslední hodině, horko, zimnice, pak bloklé do žaludku.
Ale koleno se samo zlepšilo, jsem rád, že jsem nešel k vrahům v bílých pláštích si to nechat rozvrtat.
Včera pan Bárta s krční pomohl, i celkově.
Mosoj: Raketou na Mars, poletíme zas, Ty a já.... tou rourou z ocele, věřte nám přáteléA rybníky máš parádní.
Monys, klidně napiš. Jak už klucí podotkli, kompozice: více místa PŘED, říznout můžeš vzadu...
Směr pohybu a pohledu do prostoru, ne ven z obrázku...
Josefe Avi, pěkný portrét a dalekohled, refraktor je 100/800 asi přibližně?![]()
Jirul, gratuluji k černému levhartovi![]()
Moniko, to nejsou "vychrtliny". Valerie je jednaAle jak už jsem psal, přijeď na focení si to zkusit PŘED objektivem...
Report pěkný
Kájo, pěkný Modrásek a ostatní ... Bydlení super, skoro jako na cvičení, ale tam do stanů za deště tekla voda,
takže jste to měli ještě parádní. Akorát že my to měli zadarmo a ještě byla legrace
Ovšem ten satelit na bříze a kabeláž na trámu, ještě tak napojená. Majitel asi má přezkoušení z "padesátky" a nebo jedl vtipnou kaši![]()
Jirko strétovky z Václaváku![]()
Vladimíre: René, já a Rudolf, chodíváme na golf. René, já a Slávek, máme rádi párek![]()
Jindro, vodní pelech zatím nemám na focení, ale ten rottenlicht by šel udělat
Mám zrcadlovku: Zrcadlo, zrcadlo.... no jistěééé
Díky.
Rybníky jsou vděčný námět a jsou fotogenický. Na ženský už bolí celý tělo a třesou se ruce