Jindro, je potřeba si nechat ušít trochu větší kapsičky

. Denně tahám v kapse u bundy PDA Asus z roku..??? odhaduju, že ho mám 5 let, už nevím, je druhý v řadě, takže návykovej, velikostí podobnej jako mobil, ale tlustší a těžší. Každou chvíli se restartuje, asi kontakt baterky? Vím, že by mi stačil papírovej blok, ale ten je ještě trochu větší a když potřebuju něco zjistit, nemám ho u sebe. Doma má jedna dcera Nokii Lumii 710 s woknama a celkem se to dá, je to svižný. Je fakt, že se po 3 měsících odmlčela, ale reklamace u itlevne proběhla dobře a od té doby šlape. Madší dcera dostala k 18. nar. v úterý Samsung Gal.Trend, dnes ráno mrtev jako v létě Nokia - na start zavrněl, rozsvítil se název telefonu a nic. U Nokie nešla nabít baterka, ale tady ano

- dceři se ulevilo a byl jsem technický vítěz. Divila se, prý že večer měla ještě na baterce 11%...
Děkuji všem za rady. Moniko jasně, po přečtení pár recenzí mi taky došla přímá úměra mezi kvalitou obrazu a velikostí baterky. Pořád ještě váhám, možná dopadnu jako Jirula a budu dál nosit jen svůj starý kapesní SE C702..? Hlavní starost bude přesypat kolem 500 kontaktů a kalendář do novýho stroje. Kvůli kalendáři zvažu wokna, mám zálohu na PC v Outlooku.
Prima fotky

. Moniko v první chvíli jsem myslel, že nebe je od Jindry fišájem z balkonu - copak jsi s tou fotkou provedla

. Jirulo opravdu nádherná fotka foxteriéra "očko"

. Jak jsi to trefil, ten zlomek sekundy? A ta kompozice - mistrovký záběr

. A dobře mě naladil, dík.
To Standova pohovka s Monou Lisou mě spíš uvede do melancholie...vzpomínky na minulost...i když pěkný. Vláďo pěkný krajinky. Jak vidím domeček Tvýho kamaráda, cejtím slivovici v puse

.