jirka-vysočina píše:Josefe já jsem s rybama odkázanej na obchod, ale mají je živý a mám to 200 metrů. Gril mám na balkoně, je to celkem rychlý.
Jak je zapečný to vejce? Rád bych to zkusil.
Jindro - "teď už dám pokoj..." Dovolím si pochybovat, co 6D
.
Ještě floxy a mravenec.
jirka-vysočina píše:Ruby pěknou máte rozhlednu.
jirka-vysočina píše:Josefe díky za recept a rady. Kuchat je necháváme taky hned. Odstranění hlavy a ocasu před přípravou je asi rozumné, ale přišlo by mi to divné na pohled, nejsem na to zvyklý. Je fakt, že na másle s kmínem je dělávala máma, budu muset zase vyzkoušet. Rozmarýn tam dává manželka (u fotek pstruhů jsem napsal omylem tymián), je dost výrazný, ale příjemný. Sama si tam dává ještě nějaké koření, to nemusím. Přirozená chuť a šťáva z masa jsou fantastické - asi je to tou čerstvostí a že se nevysuší. Na grilu děláme jen malé pstruhy, šupiny prakticky nemají, kůži mám moc rád, pokud ji nepřipálím. S těma vejcema to bude vydatná dobrota, žádá si předtím nějaký výkon
. Někdy vyzkouším.
Jídla a chutě z dětství jsou nenahraditelné. Máš moc pěknýho brouka.
Ruby pěknou máte rozhlednu.
Abych jen nekecal - stín hory z květnového výletu za Karlem. V pozadí dým z Tušimic ??? Karel ví.
Ta elektrárna na fotce JirkyV. ( resp. kouř z ní ) ...to jsou Počerady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník