Náměstí znám nazpaměť z diáku Luise

V čem převádíš z RAWu?
Nejlepší na to je Nikon View NX, nebo Capture NX-D, nebo placená verze.

Avionik píše:Horní nám.Olomouc v plné velikosti,
http://www.uschovna.cz/zasilka/HP8YJLPSHX5GVC9R-H55/

, šoupej další
 , šoupej další
 .
 .

Teda Mikuláš
   Teda Mikuláš 

1:1 je to prima. To nastavení se poddá. Já si pak hlídám hlavně nastavení vyvážení bílé, ISO a MODE focení, většinou priorita clony A a expoziční kompenzaci. Někdy to tam nechám z předchozího dne nějak nastavený (třeba večerní focení s exp. komp. -1 a WB žárovka) a pak se druhý den na denním světle po prvních fotkách nestačím divit. Já mám Active D-lighting nastavený pořád, většinou na auto, přece jen to na jpegách zesvětluje stíny a rozšiřuje to dynamický rozsah až o 3 EV. Ale při vyvíjení z rawu je to fuk.
  1:1 je to prima. To nastavení se poddá. Já si pak hlídám hlavně nastavení vyvážení bílé, ISO a MODE focení, většinou priorita clony A a expoziční kompenzaci. Někdy to tam nechám z předchozího dne nějak nastavený (třeba večerní focení s exp. komp. -1 a WB žárovka) a pak se druhý den na denním světle po prvních fotkách nestačím divit. Já mám Active D-lighting nastavený pořád, většinou na auto, přece jen to na jpegách zesvětluje stíny a rozšiřuje to dynamický rozsah až o 3 EV. Ale při vyvíjení z rawu je to fuk. Flašinetáře máte oba pěknýho. Koncert taky
  Flašinetáře máte oba pěknýho. Koncert taky   

a měl jsem zrovna nasazený ten objektiv 14-24mm. Ale vyšlo to dobře. Pěkná historická momentka
  a měl jsem zrovna nasazený ten objektiv 14-24mm. Ale vyšlo to dobře. Pěkná historická momentka   
  Viz příklad, 2667 je pak správně
  Viz příklad, 2667 je pak správně   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků