Avionik píše:Jejda, to jsou pěkné kožešinky- tak něco muzejního,byl jsem s klubem seniorů
Karlíkamatér píše:Moc nechybělo a vyhodil peníze za nekvalitní zrcadlovku.....ještě že na netu narazil na odborně fundovanou srovnávací recenzi, ve které Kodík ,,na hlavu" porazil DSLR. .... PS: rozhodující body Kodík získal v parametrech výška - šířka - hloubka a váha ( vše měl kupodivu menší než soupeř .... a to se počítá za 4 body k dobru
). ....
monikash píše:Ani se mu nedivím. Já bych D7200 nechtěla ani zadarmo, protože potřebuji zrcadlovku s elektronickým hledáčkem - což má jen Sony.
monikash píše:Ani se mu nedivím. Já bych D7200 nechtěla ani zadarmo, protože potřebuji zrcadlovku s elektronickým hledáčkem - což má jen Sony.
SLTjajakm píše:monikash píše:Ani se mu nedivím. Já bych D7200 nechtěla ani zadarmo, protože potřebuji zrcadlovku s elektronickým hledáčkem - což má jen Sony.
Moniko která Sony ZRCADLOVKA má elektronický hledáček?![]()
Jarda
Avionik píše:Josefe - obrazy jsou Stanislava Menšíka
monikash píše:Jájakmo, dívej, tady to píšou: https://www.megapixel.cz/digitalni-zrcadlovkyA tuším i u Škodů mají Sony A mount mezi zrcadlovkami. Proto mi taky šlo líp focení s A58 než s D5100. V hledáčku jsem neviděla to, co jsem vyfotila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků