Re: Dobrá nálada nově č.2
Příspěvekod Frankie » včera, 21:31
Vážený pane jednoduchý,
O Tokine 11-16 jsem zde psal již někdy před čtyřmy týdny, o rybině taktéž.
Váš problém je že se jen a pouze snažíte upoutat pozornost na vaší neutuchající inteligenci tím že reagujete na příspěvek který má ovšem historii, a tím že tuto historii ignorujete děláte ze sebe *****
V novém přípěvku ze včerejška nikde neuvádím že bych jedno druhým nahrazoval, to jste si vy sám v rámci vlastního nadšení moznosti se předvést vsugeroval.
Ano předvedl jste se, já vám děkuji za názor a věřím že tímto naše komunikace resp. poskytování prudce erudovaných rad mé osobě skončilo a jsem smířený že ještě budete mít poslední slovo, které ovšem již zdovolením hodlám ignorovat neb zasírání zdejší diskuze informacemi zcela nepoužitelnými mne opravdu vadí.............................
Nepamatuje se...? . Cituji:
od Frankie » 22 říj 2013 23:40přiznám se že ani v nejmemším nemám páru čemu náleží označení "fišájem"

Snad jediné co asi chápu je plně manuální objektiv, na jakém těle jakej objektiv?
="Frankie" 23 říj. 00:04 Aha tak sem si to myslel viz můj nedávný dotaz na rybí voko kde jsem tenhle název zaznamenal poprvé, nicméně nyní ujištěn že nesú úplně blbé.
Zvlíštní je že na to že to je rybina to zkreslení je skorem neznatelné při takovémhle záběru a to mne vede k žádosti o záběr ze stejného objektivu resp. někde kolem 10mm rybího a to záběru blízkého, nejlépe dva záběry na předmět pevný a xicht, prosím.
Stále se totiž rozhoduji za co utrácet.
..proto připomínám...ale asi jen lže...
Tolik k té špíně co zde proběhla..