josef38 píše:Kdyby jste hledali pozorně, našli by jste ještě jednu.
Alda píše: Jožko druhou jsem nenašel, buď je barevná, a nebo se jedná o kočku, coby zdvihací
zařízení...
jirka-vysočina píše:Pěkný blbnutí s kočkou. Ohledně bordelu jste mě zaskočili, zrovna jsem si chtěl po letech udělat ve věcech pořádek
.
Díky za shovívavost. Krajinka je ze Šumavy - foceno v podvečer ze Stožecké skály, dole je městečko Stožec. Stáhl jsem si Nik Software z Googlu a tím jsem asi způsobil jeho pád. Jsou to pěkný editovací serepetičky t.č. kupodivu zadarmo. Dají užívat jako pluginy u PS PS Element a Lightroomu. Mimochodem Lightroom jsem na sedmičkách nerozchodil a na W10 mi chodí dobře.
Tak ještě nějaký barvotisky. První je HDR ze dvou fotek jpeg rovnou z foťáku (z ruky, větve se většinou zdvojily, vyšlo jen něco), pak popatlanej v Color Efex Pro. Druhá fotka je z rawu, pak teprve poničená editací
. Nevím, jestli se s tím naučím udělat něco nekýčovýho. Je pro mě těžký zachytit tu atmosféru.... Nejjistější je čb.
jirka-vysočina píše: Zmohu se jen na slaboduchý ftip: "I pes je jenom člověk..." Monika promine.
Alda píše:Jirko, já mám takový dojem, že se ten Voříšek chystá slečně
vylízat pekáč...
bmx píše:Odnes ho do ordinace Bartoškovi, jsou tam na problémy dva...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků