Když se podíváte na radar, tak zjistíte, že jsou za tím Bělorusi, kteří to přes Královec, kde přepnuli větrné elektrárny na foukání, posílají do Polska a Poláci k nám. https://www.windy.com/cs/-Meteoradar-ra ... 2,28.301,4
Hody byly zrušeny, dnes už od půl desáté v Prostějově neprší... Vážka focena obj. Olympus 75-300, nekreslí zase tak špatně, jak o něm někteří na webu píší...
Až tak moc ven se nedostanu, a když už, tak mě ca kilometr od auta chytne liják, včera ráno v ca 7 hodin. A na louce skoro nic, tak aspoň pestřenka, mokrá, vytuhlá ...
Přílohy
DSC_8280c-topaz.JPG (187.93 KiB) Zobrazeno 1116 krát
Spíš noví nejsou i díky "neaktivitě" kořenovyho DiGiNeffu. Ale ani galerky nejsou moc aktivní, prostě ksichtoknígy a podobny nígy jsou pohodlnější, tak se pak sem či jinam novota ani nehrne.
Tak nám dneska v práci zatopili, že nám nezatopili (měla jsem tu 17°) a abychom si nezatopili, vzali nám ovladače od klimatizací. Jinak, s přestávkami tu stále prší.
Měli jste i ty nové citrusové? Mě by se líbila exkurze u R. Jelínka. Hlavně v jeho Jihoamerických hruškových sadech.... Ale to se dřív podívám na Měsíc. Tu Lemon jsem vozila "domácímu" v Chorvatsku, protože slivovica byla na něho moc silná. Stejně si rozhasil slinivku. Asi mu ostatní vozili slivku a on nedokázal odolat....