Jelikož tato sekce nese název "Dobrá nálada", tak snad unese i tento můj příběh bez obrázku.
______________________________________________________________________________________
Zážitek ze Zbraslavi, tentokrát z pochopitelných důvodů bez fotografie!
Kdo z dříve narozených zná Zbraslav ví dobře, že současná cukrárna s předzahrádkou, na náměstí Zbraslavi, byly dříve veřejné záchodky. Nepsal bych to, kdyby mě to znovu nepřipomněly některé okolnosti, které jsem musel shlédnout ze svého auta, které jsem v uličce těsně za cukrárnou zaparkoval. A jelikož manželka byla u očního lékaře, kde některá z vyšetření trvají až dvě hodiny, viděl jsem za tu dobu čekání poměrně dost. Dvakrát obcházel automobily strážník a kontroloval parkovací hodiny, jednou maminka mezi mým autem a cukrárnou nechávala vyčůrat malou holčičku, dvakrát milou cukrárnu pomočil ze zadní strany nějaký pán a dokonce se nenápadně přikradla mezi zaparkovaná auta jedna dáma a chvilku se pozorně rozhlížela. Říkal jsem si, chce asi přejít a je hodně opatrná i když tady žádný velký provoz není. Byl to ale jiný důvod, ještě jednou se rozhlédla, hbitě vyšvihla sukni nahoru, kalhotky dolu a přisedla si těsně před mé auto. Nevěděl jsem, jak se mám v tu chvíli zachovat, mám jí upozornit, že v autě sedím? Ale bylo stejně už pozdě, ona byla hodně rychlá a asi bych jí jen stresoval, tak jsem v tichosti počkal, až si uleví. Teď ale přišlo to, co mě trochu pobavilo. Pán po tomto úkonu potřepe jistou části těla a je vystaráno. To v tomto případě jaksi nejde. Tak se milá dáma jednou rukou opřela o kapotu mého automobilu a začala poskakovat v této "přičáplé" pozici takovou rychlostí, že by mě to upozornilo i kdybych v autě spal. No jo, je mi už hezkých pár roků ale teprve teď jsem si uvědomil, jak to mají milé dámy po tomto úkonu oproti mužům těžké. Takže pozor dámy, za kouřovými skly automobilu, může také někdo sedět! A ohledně počůrané cukrárny? Dobře jí tak! Alespoň si uvědomí, co byla dříve a klidně zase jednou může být!