dědek Čeněk píše:Nazdar Josefe,
chválím, vidím že šiješ u stejného krejčího, taky jsem dal na oscilátor BF506,
ten vazební kondenzátor dávám 6j8, s 3j3 to dobře kmitá ale kmitočtet s teplotou a časem zapnutí courá...
Mějte se prima, Čeněk
josef38 píše:To jen na důkaz že nelením.
Stanley 900 píše:Tak mě by to stačilo zatím a je to dobrý nápad, kandidovat s transparentním účtem a potom to všechno roztočit...
Svého času v sedmdesátých měl jordánský král Hussein I. soukromou dálnici a jezdil na BMW R 90S
josef38 píše:To jen na důkaz že nelením.
jizapo píše:josef38 píše:To jen na důkaz že nelením.
Josef a tady už to dopiluješ k dokonalosti: https://www.youtube.com/watch?v=ECpkrlo8XTo
monikash píše:
A abych taky neprndala, tak přidám novou fotku prasynovce.
josef38 píše:byl moc ukecanej
monikash píše:No zrovna jsem si říkala, na co se díváte. Na Artu byl tento dokument o Josefovi Koudelkovi https://www.ceskatelevize.cz/porady/106 ... -koudelka/
Škoda, že tam měl začerněnou značku fotografu. To by mě fakt zajímalo, co to je "širokoúhlý fotoaparát". Já si myslela, že jsou jen širokoúhlé objektivy.
I o Haškovi byl na ČT2 zajímavý dokument a pak pokračoval v seriálu o hospodách.
dědek Čeněk píše:Jizapo, zajímavý obvod...
Josefe na stabilizované napájecí napětí 8V jsem přešel všude, šetřím České uhlí...
Ofotil jsem covidové výtvory, FM funguje zprava, vstupní díl, MF díl a stereodekodér. AM zprava, dolní propust 30MHz. vedle dole
oscilátory 50-55MHz, 55-60MHz, 60-70MHz, 70-80MHz + oddělovač, nad ním 1. směšovač, filtr 50MHz, řízený zesil. KF907, druhý filtr 50MHZ,
2. směšovač na 10,7MHz s UL1042 řízený krystalem, deska od něj vlevo 3. směšovač na 455kHz řízený krystalem, filtr 15kHz demodulátor, oddělovač mf 455kHz s filtrem 3kHz a demodulátorem a odbočením mf 455kHz na desku po ní, na spodní desce vlevo demodulátor pro úzkopásmovou FM (CB) a vpravo produkdetektor na SSB + oscil BFO. Do budoucna plánuji v FM přijímači digi stupnici a DAB+ přijímač.
Na estetiku nehleďte, tišťáky maluji ručně fixem, plechové krabičky z pocínovaného pekáče z Normy nebo z kuprexitu a používám staré zásoby
co vyřazovali v práci (TR191, TK, nožičkový polovodiče) když se v 1990 přecházelo na SMD.
Mějte se prima, Čeněk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků