Taky jedny hrátky, jen teda nedůchodce.

Chystám si věci na 360° produktovku Hiwin vozíčku/ů (teda druhou svou animovanou).
Mimoň držící zápalku tam bude pro přidání měřítka. Vozíčky tam budou tři (lichý počet), aby se o jeden vozíček ty další dva opřely a ukázal jsem je i z jiných stran (zespodu vozíčku i "pajšl" - válečky v kleci).
A jedno SKF ložisko kuličkovy, zvlášť, ktery použiju pod točnu, aby se dobře točila a byla stabilní, co byl takovy nemilý problém prvního focení 360°produktovky, co byl ten můj
μGUN, kde jsem potom dolaďoval posouváním snímků v ose X/Y, aby na sebe líp navazoval konec a začátek...
Točna tehdá točila na "kluznym ložisku" z plastovyho víčka posazenyho na kant skoro vypotřebované maskovací pásky. Neposazeno ale dobře, co jsem zjistil až po focení, víčko bylo trochu stranou a cely se to v průběhu focení r§zně deformovalo a výsledek tak nepěkně "házel". Nepovedlo se to ani úplně vyeliminovat. Prostě lepší, aby vyfoceny snímky byly bez tohohle neduhu.
Výsledek 360° profuktovky bude opět 128 snímků animace. Možná tentokrát každý výsledný snímek složím z několika profocení různé hloubky ostrosti. Ať nemusím moc clonit a mám co nejlepší kresbu.