Nazdár bando.
Ondro každý dobrý člověk je na srazu srdečně vítán

( Aldo já už zapomněl...odkud jsi ? ) Chlapi pokud by se vám zadařilo sehnat nějaké vyhovující vlakové spojení do Ústí nad Labem ( se zastávkou v Lovosicích nebo Litoměřicích ) tak vás na nádraží vyzvednu a zase vás tam pak odvezu

.Nechci tu mluvit za Jiříka V. , ale už dvakrát měl někde na trase spicha s Rubym ( ten je z Valašska....jak asi víte ) a vždycky dorazili spolu Jiříkovým autem ....tak třeba ???

.
Protože chci mít vše dopředu osobně ,,zkontrolované", tak jsme si dnes udělali výlet do toho penzionu.... a na rovinu , bylo tam tak nádherně, že zvažujeme podzimní prodloužený víkend ( až se to tam vybarví

). Testovací jídlo: Hovězí vývar za 35,- vynikající , grilovaný Hermelín s grilovanou zeleninou a brambory za 100,- výborný ( nikdy bych si nepomyslel že si člověk může pochutnávat na žluťoučkých bramborách

).Měl jsem chuť na vepřový řízek co nosili ( za 120,- )...porce jako bejk ( dva pěkné řízky ), ale než jsem se rozhoupal tak už nebyl ( poručili si ho skoro všichni hosté

).Jinak zpráva pro pivaře/vinaře...na čepu mají Plzéňku a když je penzion v Kocourově tak stylově dva druhy piva z minipivovaru Kocour Varnsdorf ( desítku a dvanáctku...občas prý i nějaký ten speciál )...no a velký výběr vín z Moravy.
Karlík
PS: přihodím pár fotek ....venku dvě terásky s posezením a úžasným výhledem

. I z útulné vnitřní restaurace je vidět na kopce a zříceniny hradů