Aby se výsledek alespoň s 10% podobal výstupům z Ondrovy MM,
to je samozřejmě vtip

Karlíkamatér píše:Silver efex Pro je ten mocný nástroj který používá Ondra ( ovšem naprosto mistrovsky ) pro své parádní čb fotky. Jde v něm nastavit efekty jako by byl snímek nafocený na některý z čb filmů, nebo byl použit některý z barevných filtrů atd. Efektů je opět hodně druhů, takže jsou opět rozděleny do několika skupin ... např. moderní a klasické atd.
Karlík
Stanley 900 píše:Ahoj,
připomínám dnešní podzimní rovnodennost a protože Slunce putuje relativně nad rovníkem, kde jsou ve výšce 37 000 km
i TV satelity, hrozí po průchodu Slunce nad konkrétními satelity, z pohedu zdejšího pozorovatele, propálení krytů konvertorů,
pokud je anténa lesklá a pokud je jasno...
Aldo: nejlepší způsob jak z barevné fotky udělat černobílou, je práce s RGB kanály, jinak to prostě nejde...
Stanley 900 píše:Dalších asi 50 vos ve vysavači
Koukám v novinách, že kolega z práce má za chvilku pohřeb, tak to už nestihnu a vzpomněl jsem si na něj, klasicky asi v době,
kdy umřel... před pár dny
Aldo, v Zoneru "Upravit barvy"... stáhne se sytost na nulu a výsledek se poladí jednotlivými kanály R G B, červený, zelený, modrý...
Stanley 900 píše:Pěkná záliba...![]()
Já tedy pokud vydrží relativně "zdraví", tak za rok a dva týdny bych měl taky přes šedesát a to bych chtěl dělat tak 150 kliků...
ono se to vždycky mezi tím něčím přeruší, samé potíže, občas úraz, tak se vynechává, ale třeba to půjde ještě
josef38 píše:ODSakEda píše:A ještě jedna aktuální - fotím si takhle krajinu u Jindřichova Hradce, jak jinak než z jedoucího auta... a doma u PC pak koukám jak puk - hele! Windows XP
![]()
(nedalo mi to a trochu jsem ji něco přidal - ikonu, no)
Tak to jo!
Moc bych se s tím ale nechlubil. Dnes na ČT1 ukazovali záznam z kamery, kde kamioňák vyjel ze své půlky vozovky a málem smetl dvě auta. Možná také jenom fotografoval. Policie ale už hledá svědky, nějak nemá pro podobnou zábavu moc pochopení!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků