Stando, jak jsi měl problémy s PC při stříhání videa zatmění, tak já včera natočila hodinové vystoupení Cirku La Putyky. Od rána to stříhám, a při zpracování výstupního videa mi Movavi 2025 v PC odpojuje síťovku. Přitom CPU je vytíženo jen na cca 40% a RAMky na 30%.
U mě to bylo velkou náročností na paměť GK při dopočtu snímků v 6,2K do pro Res 4444 XQ a MAC je na to dělaný, protože má podporu v procesoru a jednotnou paměť. Zkus vypnout šetření energie a nebo i hardwarovou akceleraci sítě. Kam exportuješ video, na disk v počítači, nebo sítí na úložiště ?
Tak jsem si dnes vzpomněl, že jsem možná nedodělal původní návrh desky pro digitální mikronovy pravítka s TTL signálem, teda pro jeho převod na symetrický. Původně jsem tam totiž omylem dal taky kondíky 0603 metricky místo 0603 imperiálně. Tak jsem to právě doopravoval a kontrola prošla bez chyb.
To už ale abychom si na to dělali graf, nebo tabulku, která verze to je Já zatím home made S-Video na samostatnou Y-jasovou a C-barevnou složku z TBC do Analog na SDI .
Tabulka se furt zvětšuje. Teď už to má 90 x 45 mm. Jen kvůli svorkovničce je to o cenťák víc. Ale hodí se tam doufám pružinová, nechci tam dávat šroubovací, když to má být upevněny na pohyblivéch částech CNCčka....