[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 1334: Division by zero forum.digineff.cz • Zobrazit téma - DOBRÁ NÁLADA Č. 5
V sobotu jsem se dostala řízením osudu na rozloučení s Alexandrou Polarczyk https://www.youtube.com/watch?v=a17BA57Ltc4 Její názor na život a smrt je poučný, ale není pro každého. Koukněte na její videa na YT.
Já těm malejm hajzlíkům dala na zahradu keramickou misku s vodou a ani jeden zobák se z ní nenapil. Asi mě prokoukli, že jsem to tam dala ne pro jejich ochranu, ale pro focení...
Ze včerejšího zatmění mají největší radost servisy a prodejci fotoaparátů a mobilů. Stačilo mi, když jsem slyšela v televizi borečka s mobilem + teleobjektivem jak říká, že stačilo ubrat jen světlo (pro nás expozici).
Co no, stáhneš si jas displeje na mobilu, tak ti to sluníčko nevypálí sítnici při pohledu na obrazovku mobilu a ani to nevypeče pixely obrazovky. Tak to prostě je.
Jsem místo sledování zatmění podával vysvětlení po tom co mi včera nebyla vrácena dcerka dom tak jak bylo kdysi rozhodnuto a tendence mařit rozhodnutí se mi nezamlouvá....
Moni, to je on a některé filtry mají zajímavé dílenské zpracování. Soudružka učitelka před zatměním 20. května 1966 nás naučila, jak správně začadit sklíčko nad svíčkou a 11. srpna 1999 jsem přes Meopta AD 800 koukal svářečským sklem síly 16.