To by muselo být hodně hluboko pod bodem mrazu. Ale ani ta závislost dle grafu není lineární, takže to nejspíš na 130% nevyšplhá.
Nárůst o 10% je při změně o 70°C.
Pracovní teplotu bych chtěl mít od 0°C po 25°C. Tak u nuly to bude nějakých plus mínus 112% proti účinnosti při teplotě 85°C.
Takže kdybych to nemínil krotit, hodně krotit teplotně, má to mít typicky 33200 lumenů. Typicky hodnoty světelnyho toku jsou při 85°C a při spotřebě 295 W. Dokumentace dál píše, že na 25°C je typická hodnota světelnyho toku 36500 lumenů. Teda přibližně 10% nahoru.
V dokumentaci je i graf jak to jde pěkně nahoru v případě zvyšování výkonu. Tj. LEDka má maximum stanoveny na 600W. Já bych ji chtěl limitovat na cca 550W. U tohoto výkonu je to (první graf na straně pět linknuté dokumentace) cca 170% světelnyho toku nahoru, tedy při teplotě 25°C z typických 36500 lumenů to doufám budu moct posunout na cca 62000 lumenů.
Objednal jsem nějaky modulky (z nich jeden s INA228), ktery mi budou měřit výstupní napětí a proud ze StepUp driveru, teda čím LEDku krmím, tak si budu moct proměřit na jaký výkon jsem LEDku použil u toho testovacího videa. Ale podle všeho bych řekl, že to byl dost malý výkon oproti nominálu. A ještě menší výkon oproti maximu.
Co znamená, že by mi mohla pro rychlý průjezd mikroscénou, pro její profilmování na nízky ISO s extrémně krátkou závěrkou a při vysokéch FPS, stačit jen jedna tahle LEDka....
(a to včetně použití nějaké té difuzní plochy pro rovnoměrnější nasvícení)