Durri a ja že Ťa pozvem na kávičku. Mne zase vtrhli kachličkári do domu, takže mám po fotení....iba sem tam sa podarí keď niečo zháňam.
Inak doplním aj môj postreh zo skúseností s X-E2. Fantastický na extrémne fotenie. Fotím bez blesku...napr vnúča v miestnosti. Nedá sa používať blesk. Takže všetko na vysoké ISO. Synovi som požičal Nikon, aby si tiež niečo nafotil (on sa viac venuje astrofotu ). Výsledok je, že z X E2 sa dá použiť takmer všetko. So šumom sa dá vysporiadať aj do 6500 (ako tak----). Nedávno som fotil bez blesku v kostole (posmelil ma Durri) a spokojnosť. Fotky som vytlačil a dostal som kopu pochvál

....
Ale nezdá sa mi, žeby bol veľmi vhodný na prírodu (ja som nakazený ostrosťou SIGMY DP 1M radu, ktoré tiež používam). Tá neskutočne vykreslí detaily listov, trávy...... Myslel som si, že ich plne nahradím XE 2, ale nie... So sigmou vieš urobiť detail listu na vzdialenom strome...kvetu na lúke..... To isté s XE bude "rozpité" (samozrejme hovorím o veľkých zväčšeninách). Ale k tomu by sa možno mohol vyjadriť niekto, kto sa venuje s prevažne XE krajinkám.
Inak fotky
Miro