a to si mám koupit nebo vyrobit
 a to si mám koupit nebo vyrobit  vypadá to jako závit na filtr, třeba polarizační
 vypadá to jako závit na filtr, třeba polarizační  
 vzhledem k tomu k čemu ,,kapesník juji" nějak nehodlám jej tunit, nebo se jedná o odstraňovač koulí?

Těším se na přiložené případné foto

sip
 a to si mám koupit nebo vyrobit
 a to si mám koupit nebo vyrobit  vypadá to jako závit na filtr, třeba polarizační
 vypadá to jako závit na filtr, třeba polarizační  

krži to koukám co ještě lze, zlaté české ruce
 krži to koukám co ještě lze, zlaté české ruce  ale musím  říct, že jsem zpočátku taky řešil jak nosit v pohotovosti tu krabičku.
 ale musím  říct, že jsem zpočátku taky řešil jak nosit v pohotovosti tu krabičku. Pak jsem při akci přišel na to, že nosit v dlani
  Pak jsem při akci přišel na to, že nosit v dlani a dvakrát jsem jej málem vysklil a jen shodou okolností jsem bouchl o molitan na hraně stolu
 a dvakrát jsem jej málem vysklil a jen shodou okolností jsem bouchl o molitan na hraně stolu  

za umělecký faktor
 za umělecký faktor   

sip.os píše:PS: k těm koulím... to mi vymění ten čip v rámci záruky?

)
)Martin Cieslar píše:Dobry den, mam ho!
Zatim maximalni spokojenost, ale zatim se ocuchavame)
Mam jednu otazku, zatim se mi nepodarilo zjistit jakou mam verzi firware. Jak to zjistim?
Predem diky za Vasi odpoved!
Zdravi,
Martin C.

Martin Cieslar píše:Takze byla tam verze 1.02, dle popsaneho postupu hladce aktualizovano na 1.03. Jeste jednou diky za pomoc!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků