**lasta píše:ODSakEda
A sépia byla asi proto, že se fotilo rovnou na pozitiv a materiál byl asi takového odstínu? A nebo taky i stářím, neb papírové fotky časem šednou zvláštně
Téměř bingo....
Takovy odstin mel kontaktní pozitiv proces...

A sépia byla asi proto, že se fotilo rovnou na pozitiv a materiál byl asi takového odstínu? A nebo taky i stářím, neb papírové fotky časem šednou zvláštně
Téměř bingo....
Takovy odstin mel kontaktní pozitiv proces...
Avionik píše:Josefe 38, byly na trhu inverzní papíry pro zhotovování fotografií z diapozitivů - já jsem stím nikdy nepracoval ale věděl jsem o tom .Avi
**lasta píše:Hmmm...
Niepce fotografoval fotografie pozitivním zpusobem.
A byla to první fotografie na světě....![]()
**lasta píše:Hmmm...
Niepce fotografoval fotografie pozitivním zpusobem.
A byla to první fotografie na světě....![]()
A diskuse byla o něčem jiném, o sepii a její podstata je již zodpovězena a uzavřena.![]()
Odvislé odpovědi , jsou zbytečné plevelení vlákna odvislými chytrostmi k ničemu mimo posilování ega pisatele.
Takže klidek...
**lasta píše:No a ?
Cemu slouží tvá nesmyslná prudičská odpověď? ...
Téměř bingo....
Takovy odstin mel kontaktní pozitiv proces ..
**lasta píše:
......to doplním pro méně chápavé egoistické prudiče abych zamezil dalšímu plevelení vlákna jejich rádoby chytrostmi které nesouvisí s projednávaným a již uzavřeným tématem "sépie " .![]()
Hezký den.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků