K exhibicionismu menšin - neuvědomují si asi tito (jen aktivní účastníci a jejich zástupce neustále v Tv a rádiu lobující neustále za další změny zákonů!, neb většina je zalezlejch doma a užívaj si svobody a tolerance společnosti a neschvalují tyto exhibice a lobbing), že hazardují s nabytou tolerancí společnosti a hrotí to neustále k dalším a dalším zákoným privilegiím a chtěj dokonce získat i takto(?...) respekt!???..., že tuto toleranci monhou naopak ztratit!!!!!
Já vždy toleroval rozdílmné názory, orientaci, či menšiny, ale tímto paradoxně i mojí toleranci ztrácejí! Otravuje mě to a lobbing pro speciální zákony pro úzkou zájmovou skupinu..., mě dokonce štve!!!
Již tak jedinou zákonou vyjímku, spíše jen daňovou, co ještě toleruji, je pro rodiny s dětmi! ( i když by měli rodiče zabrat víc než svobodní a ne se nechat živit jinými bezdětnými = nespravedlivost, diskriminace. I vlaštovka co maj mladů musí zabrat víc než ty bez mláďat!) ale ne příspěvky! A proč by dva chlapy, či dvě ženy se mohli oficiálně sezdat (buduž pocmcaď , když na tosoužití potřebují papír...) a i bez přírůstku potomstva mít daňové úlevy???... Ba dokonce dostávat příspěvky! ... A pod. ... Ahááá, proto potřebují ten papír!!!
Já živím dvě děcka stále a su rozvedenej a tak nemá nárok ani na 1,-kč ani odečtu z daní!!! Asi už nejsu dle čSSD a KDU-čSL rodič po rozvodu??? ... A s druhou ženou žijeme spolu v lásce i bez papíru!
K té Aldově černobilce - zaujalo mě, Aldo, že k modernímu docela masivnímu mostu, tedy ne nejlevnějšímu!, vede pouze travnatá cestička a jak vidno ani ta tráva není moc sešlapaná. Přijde mi ta konstrukce a tak velká investice proto docela nemístná tedy žeby dotace a plánování ouřady od stolu, z Prahy ba z Brusele nebo jaké to prde..?...Alda píše:..... No a já ti tu šoupnu jen jednu černobilku, aby tu nebylo tak
barevno... .....