Mám sice G11 ale ty "mezery" budou stejné. Tlačítka na zadní straně jsou nahusto a dost často si před expozicí stisknu
"menu" vpravo dole těsně u hrany foťáku a pak nefotím ale měním nastavení
Když jsem ho půjčil manželce tak se jí to také 2x stalo a přenastavila si rozlišení na 640x480 a fotky byly tak sotva na web. Takže ve velikosti rukou to nebude.
Pak mi po roce odešel roler, v záruce to sice bezproblémů opravili, ale v ten moment na dovolené jsem skončil s režimy AV i TV,
protože měnit clonu nebo čas v těchto režimech lze jen a pouze rolerem. No a nakonec pozor na režim záměna barev. Zkoušel jsem si ten režim a moc se mi líbilo jak zaměnil červenou barvu za zelenou. Pak ho opustil a dávno zapomněl. No a když jsem potřeboval po delší době natočit video, přepnul jsem na video a natočil si ho se zaměněnými barvami. Bylo to sice moje blbost a na displeji byla ikonka, ale nepředpokládal jsem že si to foťák i po půl roce a spoustě zapnutí i vypnutí pamatuje. Prostě s těmi "hračičkovskými" režimy si nehrát a vše vrátit zpět a na tlačítka pozor jsou holt moc blízko u sebe a docela citlivý
Jinak chvála se nepožadovala takže si ji nechám pro jiný dotaz
.