|
|
Všechna fóra jsou provozována také jako e-mailové konference. Přihlášení ZDE.
Hodnotit své fotografie si můžete nechat v naší galerii fotografií.
Re: Moje první srnečka!
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Keebel (---.hkfree.org)
Datum: 29. 07. 2005 19:48
Ahojda!
Tak to zas nevydrzim a musim prihodit dalsi obrazek. Je zde (zda se mi) moc malo kultury a proto jednu reportazni z koncertu Divokyho Billa v Pohori. Je tezke vystihnout atmosferu a naladu koncertu, ale myslim, ze tentokrat se mi to opravdu zadarilo  Proste fotograf musi svoji strizlivou mysli uvazovat o vsech malickostech tykajicich se vznikajici fotografie a to si myslim, ze z teto fotografie primo dycha!!!
Pekny vikend preje:
Keebel
PS. Fakt si myslim, ze by stalo zato ze "Srnecky" vytvorit nejakou www galerii, bohuzel to neumim a taky by byl asi velikej problem s autorskejma pravama. Takovyhle fotografie clovek opravdu nerad pousti z ruky!!
Přílohy:
divokej_bill2.jpg (34kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: mychal (---.azdvzb.cz)
Datum: 02. 08. 2005 08:42
tak zas něco přihazuju. Tentokrát je to vážka, vážky jsou asi fakt fotogenické...
Přílohy:
vážka1.JPG (34kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: mychal (---.azdvzb.cz)
Datum: 02. 08. 2005 08:44
a ještě jeden vydařený portrét vážky, tentokrát sedící, z boku
Přílohy:
vážka2.JPG (81kB)
Vloženo uživatelem: velky_zajoch - uživatel již zaslal 385 příspěvků (---.eurotel.cz)
Datum: 04. 08. 2005 19:49
Vazky se opravdu povedly! Zavidim, o takovych makrech se mi muze nechat jen zdat
Mam tu jedno stado jelenu, doufam, ze se budou libit! Jen se obavam, ze me jeden jelen pri tom foceni videl a ted toto me neuvazene zverejneni jeho podoby pozene k soudu, jelikoz jsem se ho nezeptal o svoleni!  Sance, ze vyhraju jsou asi mizive 
Přílohy:
stado_jelenu.jpg (35kB)
Vloženo uživatelem: Kamil_Doveda - uživatel již zaslal 407 příspěvků (---.91.broadband2.iol.cz)
Datum: 10. 08. 2005 22:21
posílám svoje foto.
Perfektní věc je předsklopení zrcátka. Nelze to ničím nahradit, zvlášť když jej zapomeneme vypnout.
a fotil jsem neteř v pohybu.
Tak mi ty fotky pochvalte! 
Přílohy:
predsklopene zrcatko.jpg (46kB)
Vloženo uživatelem: Kamil_Doveda - uživatel již zaslal 407 příspěvků (---.91.broadband2.iol.cz)
Datum: 10. 08. 2005 22:22
a ta neteř.
Přílohy:
neter.jpg (37kB)
Vloženo uživatelem: velky_zajoch - uživatel již zaslal 385 příspěvků (---.eurotel.cz)
Datum: 11. 08. 2005 14:39
Sice nevim, jak se vypinaj zrcatka, ale neter je opravdu kus. Krasna momentka z profilu, to opravdu nelze nicim nahradit..
Ja tu mam dalsi ulovek, vcelka se vyhrivala na slunicku, tak jsem ji zvecnil..
Přílohy:
vcelka.jpg (42kB)
Vloženo uživatelem: Kamil_Doveda - uživatel již zaslal 407 příspěvků (---.7.broadband2.iol.cz)
Datum: 11. 08. 2005 15:23
Včelka je super.
Ale v tom pravým dolním rožku je trošičku přeostřená. 
Vloženo uživatelem: McStinger - uživatel již zaslal 770 příspěvků (---.chello.sk)
Datum: 11. 08. 2005 19:10
S radostou po svojom navrate zistujem, ze sa tu nezahalalo a pribudli dalsie skvele snimky do tohoto elitneho vlakna!
Fotky tazko hodnotit, su jedna lepsia nez druha. Vazky su naozaj fotogenicke, aj mne nejake pribudli do zbierky. Ale tie este len pridu na rad. A velky zajoch urobil velky skok vpred ci uz s jelenmi, alebo vcielkou. Parada.
Ja som ale tiez nezahalal a priniesol som par kuskov pre narocnych. Zacinam v Sanghaji. Vynechavam nudne fotky tajfunu a zaplav. Radsej nieco zo zivota.
Na svojej ceste som sa drzal zasady, ze treba preniknut co najviac medzi miestnych ludi a fotit ich v ich prirodzenom prostredi. Moja prva fotka ukazuje kontrast medzi zivotom v chudobnej zastavbe a zhyralym luxusom v mrakodrapoch. Vsimnite si napriklad muza, ktory si umyva zuby v kaluzi neprevarenej vody.
Pozicia: okno mojej izby na 24. poschodi
Filtre: smog a zapareny objektiv
Přílohy:
IMG_1500.jpg (42kB)
Datum: 11. 08. 2005 21:16
To McStinger : je to super ostrá fotka, tak jak má být. Asi máš sklo se stabilizátorem - je to vidět. Normálně bys to asi v ruce neudržel. 
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Aleš K. (---.eurotel.cz)
Datum: 13. 08. 2005 19:34
Vloženo uživatelem: McStinger - uživatel již zaslal 770 příspěvků (---.chello.sk)
Datum: 13. 08. 2005 20:20
Blahoslaveni duchom chudobni. Budiz ti odpustene, synu...
Datum: 13. 08. 2005 20:53
Aleši, Aleši, to se dela? Takova reklama ve vlaknu, kde je kazdy nateseny na dalsi pekne makro tanku a o zenach vi jen z vypraveni? Jak rikal McStinger, budiz ti odpusteno..
Datum: 13. 08. 2005 21:06
Kdyz uz jsem zminil to makro, tak pred par dny se mi povedlo jedno pusobive makro kravy. Neni to vyrez, presne takhle jsem ji vycvaknul.. Omlouvam se za ostrost 
Přílohy:
makro_kravy.jpg (59kB)
Datum: 13. 08. 2005 23:43
Kamil: bohuzial, nemam sklo so stabilizatorom. Bojim sa, aby moje fotky neboli preostrene.
Velky zajochu: veru si trochu mohol trochu popracovat s hlbkou neostrosti. TK nic moc. Na druhu stranu chapem, ze sa ti nechcelo drahu techniku lovit niekde medzi cepcom a knihou, v hromade natravenych vonavych bylin.
Aby som len tak nemlatil slamu, pridavam fotku mojej prvej vazky! Bohuzial sa mi k nej nejak primotali lod, jazero a cele mesto Hanzou, tak som ju musel citlivo cropnut. Pre predstavu narocnosti cropu prikladam aj nahlad originalneho snimku.
Přílohy:
IMG_1809.jpg (12kB)
Datum: 14. 08. 2005 19:57
Ahojda!
Tak je to dobry, uz jsem se bal, ze s novym fotoaparatem se mi dosahnout kvalit "srnecek" nezadari, ale opak je pravdou! Oddychnul sem si, fakt!!! Takze posilam kocourka focenyho v rezimu nocni fotografie. Je fakt videt, ze je to milouckej tvor a s nejakejma carodejnicema nebo jinejma pochybnejma silama nema nic spolecnyho
Přílohy:
kocourek_v_noci.jpg (21kB)
Datum: 15. 08. 2005 19:32
Konecne viem co to znamena mat oci na stopkach. A to len vdaka tvojmu kocurikovi. BTW, poznam dobreho exorcistu.
Datum: 15. 08. 2005 20:31
Ten exorcista by se asi fakt hodil. Pocitac zlobi, do pekarny nam misto marmelady privezli horcici a jeste plno dalsich podivnych jevu. Akorat nevim jestli je excorsistu mozno kontaktovat po mailu nebo musim o pulnoci do ohne prikladat zacarovany CF karty, trikrat blejsknout flashi a na fotoaparatu zmenit ISO na 666. V tomhle smeru se fakt musim nechat poucit a proto vitam kazdou radu, predem diky!
Ad: oci na stopkach.... ve dne se zas ten kocour tvari jakoby nic.
Datum: 15. 08. 2005 21:06
Keebel: rada je jednoducha. CF karty posli mne, ja uz ich zacarujem a exorcistovi odovzdam.
Adresa je: U Pentagramu 666, trafia sem vsetky vrany, len im karty nalep na kridla.
Ale aby som zase len nespekuloval, posielam moju prvu panoramu cinskej lastovicky! Mam ju aj zblizsa, ale dost nahnevanu, vraj som jej vecer predtym zjedol nejake hniezda.
Stabilizator mi robil opity kamarat. Pouzil som polarizacny filter proti odleskom v jeho ociach.
Přílohy:
IMG_1842.jpg (9kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: JarmilaJ (---.scnet.cz)
Datum: 16. 08. 2005 02:01
Vážení přátelé,
koupila jsem si aparát specializovaný na noční fotografování. Protože nechci zaostávat za světovými trendy, nefotím v noci na vyvážení bílé, kde by se tam taky v noci vzala, nýbrž na vyvážení zelené, a tady se musím pochlubit, opravdu se mi to povedlo. Samozřejmě nenechám nic náhodě a věnuji velkou pozornost finální úpravě snímku, například rámečku.
Přílohy:
IMG_4924m.jpg (105kB)
Datum: 16. 08. 2005 02:19
Jsem také členkou Spolku proti týrání zvířat a jako taková dokumentuji často ohavné chování majitelů domácích mazlíčků vůči nim... zde je příklad, na kterém můžete vidět, kam až jsou někteří chovatelé psů ochotni dojít ve své touze po originalitě - všimněte si například té zvláštní vějířovité ozdoby ocasu, která ovšem psíkovi vadí, což je dobře vidět na jeho výrazu.
Přílohy:
210_1061m.jpg (233kB)
Datum: 16. 08. 2005 02:22
Omlouvám se, ale ten druhý snímek jsem, ač nerada, musela z dokumentárních důvodů poněkud přeostřit...
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Štěpán (---.chello.upc.cz)
Datum: 16. 08. 2005 07:38
Jaaaaaaaaaaaaaaau! 
Datum: 16. 08. 2005 09:18
JarmilaJ: osobne ma velmi tesi, ze aj nezne pohlavie sa pripojilo svojimi prispevkami do tohoto threadu. Predsa len si vsak neodpustim par kritickych pripomienok.
Ta prva snimka ako nocne makro mesta by aj celkom vyhovela. Kompozicne fajn, TK lepsi priemer. Je ale hrozne preostrena. A co ti ludia, ktori ti tam pozuju v oknach a neprirodzene sa usmievaju? Este mozno ten chlapik co cita knihu to slusne uhral a spiacemu decku sa tiez neda nic vytknut.
Druha fotka... Hmm... Psik je mily, ma pekny vyraz, treba uznat. Aj tyrany je dostatocne. Ale taketo preostrene fotky sa dneska naozaj nenosia, naznacil to aj Stepan.
Neber kritiku moc osobne, vsetci sa ucime.
Datum: 16. 08. 2005 09:28
Aby som ale len neteoretizoval - ako to tak uz byva - prikladam jednu nocnu fotku. Jedna sa o pagodu na Tigrom kopci.
Pre predstavu, aka je pagoda obrovska, je na fotke aj autobus.
Technicke data:
Cas: 22.13
Clona: nikto neclonil
ISO: 9001
Stabilizator: kamaratove plece (naozaj)
Autobus: King Long, 40miest
Přílohy:
IMG_2173.jpg (31kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: P (---.221.108.194.contactel.net)
Datum: 16. 08. 2005 09:57
Inspirovan vasim revolucnim pojetim fotografovani jsem na horach udelal jeden pokus o makro-panoramu letajicich much. Fotak zklamal na cele care...nekolikakilomerovy BF a trefil jen jedinou mouchu. Zato o to vic kopcu a mraku, drasticky orez byl nezbytny  Moucha ve skorozlatem pano-rezu je k tomu jeste priserne preostrena, vlevo se necekane objevil i vrchol nejvyssiho kopce a mraky pusobi silne rusive
Budte prosim k zacatecnikovi shovivavi
S lepsim bokehem ( v Makru nabizeji krouzkovy ) bude doufam druhy pokus uspesnejsi.
Přílohy:
makro_pano.jpg (10kB)
Datum: 16. 08. 2005 10:56
Kritiku přijímám a slibuju, že se polepším
Přikládám poslední portrét mé oblíbené Bzikalky těsně předtím, než spáchala sebevraždu náletem na dráty elektrického vedení... i tu kompozici jako by ještě sama vybrala, beruška naše zlatá bývalá...
Promiňte, přemohlo mě to, odcházím slzet do houští...
Přílohy:
271_7176o.jpg (29kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: mixal (---.212-5-201.telecom.sk)
Datum: 16. 08. 2005 13:13
JarmilaJ: ten ramik je dokonaly, originalny ... dodava fotke este umeleckejsi nadych. super
Datum: 16. 08. 2005 15:06
P: vzdyt ta tve panoramaticke makro jakoby z oka vypadlo McStingerove "cinskej lastovicke"! Opravdu jsem netusil, ze si ty dve potvory budou tak vzajemne podobne. Aspon se diky tomuto vlaknu zase vzdelam a budu o stupen chytrejsi, diky moc!
Taky zdravim novou clenku Jarmilu, na vyvazeni na zelenou jsem si nikdy netroufl, timto prijmi muj skryty obdiv  S tou ostrosti se to doufam casem naucis, at priste nezpusobis Stepanovi ujmu na zdravi..
Datum: 16. 08. 2005 18:04
velky_zajoch
Zkoumal jsem proc a......pri velkem zvetseni je zrejme, ze mala cinska vlastovka mava kridly skoro tak rychle jako velka moucha....kridla jsou uplne k nerozeznani 
Datum: 16. 08. 2005 19:19
Krouzkovy bokeh vyprodali
Prikladam jen rychly pokus o portret mesice ve vetru za stromem...strom se pozdeji hodil pro jine ucely
Podminky:
Stativ typu "Old Shakehand"
IS na "off image"
f zhruba 630mm
Teplota... -3°C
Tlak...zhruba jako po trech pivech
Rosny bod...temer k neudrzeni
Přílohy:
mesic_za_stromem2.jpg (32kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: LN (193.179.167.---)
Datum: 16. 08. 2005 21:19
Vždy jsem si myslela, že mými fotografickými skvosty se nemohu nikde pochlubit, jelikož obyčejní lidé to prostě neocení. Ale věřím, že tady, mezi odborníky, bych se konečně mohla dočkat uznání.
Musím konstatovat, že tady neskonale zanedbáváte krásné přírodní scenérie, furt jen jakési zvířata a maximálně města. Dovoluji si přispět prozatím dvěma záběry z letošní dovolené v Chorvatsku. Na jednom zahlédnete okouzlující výhled na noční moře a přístav od našeho kempu. Na druhém zas strhující scenerii skalního masivu v národním parku Paklenica.
Přílohy:
pristav.jpg (14kB)
Datum: 16. 08. 2005 21:22
Tak ještě ta Paklenica 
Přílohy:
paklenica.jpg (154kB)
Datum: 16. 08. 2005 23:53
P: co sa tyka tvojej panoramy much, nepovazujem ju za plagiat mojej cinskej lastovicky. Predsa mucha sa na lastovicku vobec nepodoba, to vie aj male decko. A z mrakov si nerob tazku hlavu, tie zdoraznuju, ze sa nejedna o podmorsku fotografiu.
LN: pristav je trochu staticky. Najprv som myslel, ze sa jedna o excentricky sirokouhly pohlad z komina, v ktorom nie je dym. Zato Paklenica je uz o niecom inom. Neprisiel som na to, o com, ale je to bomba fotka.
K tvojej poznamke "...furt jen jakési zvířata a maximálně města...". Tento thread je o srnkach, preto fotime vacsinou zvierata, aby sme sa aspon priblizili k vysnivanej srnke. Zatial sa to podarilo len par vyvolenym. A na fotke mesta je sanca, ze tam niekde bude aj srna.
Datum: 17. 08. 2005 00:40
Jak už jsem říkala, kupuju si specializované foťáky, jednak proto, že na to mám, Spolek proti týrání zvířat platí dobře (i když to, že jsem nezachránila Bzikalku před sebevraždou, se přetřásalo na minulé plenární schůzi), jednak proto, že se vyhnu zdlouhavým úpravám snímků. Takže i tento obrázek udělal specializovaný aparát sám  Podařil se mi můj první SENDVIČ!
Nejsem spokojená s ukázkami sendvičů, které jsou předkládány v různých galeriích, protože sendvič podle mého názoru vypadá jinak - kus chleba a na tom něco a na tom zase něco, ne všechno pospojované dohromady. Podle této zásady jsem naprogramovala speciální sendvičový přístroj a tady je výsledek  Vzhledem k odlišnému postupu od sendvičování již běžně zavedeného jsem se rozhodla nazvat tuto metodu OBLOŽENÝ CHLÉB.
Kvůli přesnému skládání na hrany je ovšem snímek silně přeostřený, proto zde uvádím přísné doporučení (zejména pro Štěpána): lze si ho prohlížet pouze přes dno skleněné láhve!!! Jinak hrozí nebezpečí poranění oka!
Přílohy:
sendvic.jpg (94kB)
Vloženo uživatelem: target - uživatel již zaslal 5094 příspěvků (---.grapesc.cz)
Datum: 17. 08. 2005 00:47
@JarmilaJ

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: dana (---.nextra.cz)
Datum: 17. 08. 2005 08:42
JarmilaJ: Máš to špatně - chleba má být dole, a zelenina nahoře, jinak se to sesype 
Datum: 17. 08. 2005 10:06
Dana
U sendvice chleba i nahore
JArmilaJ
No to je teda dilko  Uz jdu shanet dno od flasky...
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: dana (---.nextra.cz)
Datum: 17. 08. 2005 10:22
sendvič = sand witch = písečná čarodějnice
Bez chleba. Ledaže by byla grilovaná - to se s čarodějnicemi dělávalo.
Datum: 17. 08. 2005 13:13
Dana
Malcajt 
Datum: 17. 08. 2005 13:18
Jarmilo, tak ten tvuj oblozeny chleb teda vubec nechapu.. Neco na zpusob, podivejte se na me makro tanko a na fotce je opustena babicka? Stejne mi to neprijde moc vtipny a ty upravy nechapu uz vubec.. 
Datum: 17. 08. 2005 13:47
velky_zajoch
Je na to finta fi. Kdyz se podivas pres dno prave dopite flasky, vsechno je hned jinak
Datum: 17. 08. 2005 13:48
Jenze ja mam vsechny flasky plny 
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Tomáš X. (---.fnplzen.cz)
Datum: 17. 08. 2005 16:03
Přikládám fotku: "Můj první čáp". Správně pitomý to začne být až ve chvíli, co Vám sdělím, že ten kandelábr s tím čápem byl na hraničním přechodu, takže už jsem viděl titulek "čáp celník" a jal se to vyfotit. Tenkrát jsem měl jen 3x zoom a aby na fotce byl i ten přechod, pak by čáp už vůbec nebyl vidět. Tak jsem řekl, že Photoshop to jistí a cvakl jsem čápa na kandelábru a pak ten hraniční přechod s cedulí Dolní Dvořiště. Manželka pak promazávala nepovedené fotky a řekla si - proboha proč někdo fotí boudu na hraničním přechodu - DELETE! Zůstal tam jen čáp velikosti vypasené blechy.
Přílohy:
MujPrvniCap.jpg (28kB)
Datum: 17. 08. 2005 16:13
A stihneš mi vyfotit při dojezdu? Jasně! A se zpožděním spouště u digitálu počítáš? Nedělej ze mě pitomce!!
Přílohy:
Vyfot_mi_pri_dojezdu.jpg (43kB)
Datum: 17. 08. 2005 16:36
Po strašlivých fotkách Jarmiliných uklidněte svoje nervy pohledem na zápasníka s medvědem.
Přílohy:
zapasnik.jpg (62kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: mixal (---.212-5-201.telecom.sk)
Datum: 17. 08. 2005 16:37
dokonala momentka !
Datum: 17. 08. 2005 16:41
Tomáši X., je to strašně ostré a čáp je navíc příliš daleko. Je třeba ho přiblížit, abysme si ho mohli pořádně prohlédnout!
Přílohy:
mujprvnicap2.jpg (14kB)
Datum: 17. 08. 2005 16:56
Štěpáne, jsi talent!! To jsem netušil, že je možné s fotkami dělat na počítači taková kouzla! Už tomu čápovi dokonce lze přečíst jmenovku! Vyhodím tu původní zkaženou fotku z rodinného alba a spěchám do nejbližší drogérie, aby mi z Tvé úpravy udělali plakát na zeď.
Datum: 17. 08. 2005 17:13
Ale nemysli si, já umím přepálené fotky taky docela pěkně opravit tak, že to ani není poznat! Prostě chce to dělat s citem aby to působilo úplně přirozeně, žádné drastické úpravy, prostě sem ťuknout, támhle ťuknout.....
Přílohy:
OpravenaFotka.jpg (42kB)
Datum: 17. 08. 2005 17:16
velký zajoch: Nic si z toho nedělej, žes fotku nepochopil, dělal to foťák sám a kdo do něj vidí, že... Zato dana pochopila  a pro ostatní, aby nemuseli shánět prázdné flašky (dík, P), jsem ji upravila tak, aby odpovídala metodě obloženého chleba a zároveň i duchu tohoto vlákna  Tamto byl jen první pokus 
Přílohy:
sendvic2.jpg (66kB)
Datum: 17. 08. 2005 18:14
Jarmilo, nezlob se že to takhle musím natvrdo říct, ale ty jseš zločinka.
Provinila jses proti nevyslovenému zákazu schválně rozmazávat a jinak vylepšovat fotky, (obávám se, že nejseš sama) a jestli se nebudeš chovat slušně, tak tebe a tvé děti prokleju. I děti tvých dětí a jejich děti a děti těch dětí co jsou dětmi dětí tvých dětí. Úplně všechny. Tak si to dobře rozmysli.
Vloženo uživatelem: himself - uživatel již zaslal 17359 příspěvků (---.chello.upc.cz)
Datum: 17. 08. 2005 18:19
Dano, skutečně tam je witch? 
Datum: 17. 08. 2005 19:09
Zacina to tady nejak houstnout
Pro uklidneni emoci prikladam "babocku bile c" ( pri pohledu zespodu to c krasne uvidite na kazdem kridle ). Za povsimnuti stoji i lehce excentricka diagonalni kompozice a vysunuty sosak. Enjoy 
Přílohy:
bab_n.jpg (21kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Hejhulák (---.eri.cz)
Datum: 17. 08. 2005 19:48
2 Tomáš X :
člověče, já jsem viděl první to červené, tak jsem myslel, žes vyfotil kozla (capa) a ty čápa... Ta diakritika má cosi do sebe. Jinak super výkon, jen zbytečně moc ostré a spíš bych to nazval "makro čápa". Přece jen na pořádné fotce by mělo být vidět i okolí. Hned bych Ti ukázal, jak to udělat, ale nemám skener  . Mám vyblejsknutého čápa u rodičů na vesnici - fotka 10 x 15 cm a čáp je 1 x 2 mm! To jsou ty správné proporce.
Jak praví P. Bezruč - přijde den ....pošlu Ti čápa....
Hezký večer všem přeje Hejhulák
Datum: 17. 08. 2005 19:56
Štěpán: Myslím na tvůj zrak 
Datum: 17. 08. 2005 20:16
Hejhulak
Do Bezruce mam daleko, do Bezrucaku jeste dal, ale jednoho ti poslu. Cernej, letici a v krajine mraku, aby se nedal zamenit za letajici rybu.. Je dost preostrenej  ......ale to proto, aby po zvetseni byla videt ta zaba v zobaku.
Přílohy:
cap119_n.jpg (26kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Kateřina (---.scnet.cz)
Datum: 17. 08. 2005 20:35
neodolám, abych zdejší galerii neobohatila o dílko vzešlé z mé ruky, resp. foťáku kolem půlnoci asi před třemi dny. Doufám, že oceníte tu vyváženost kompozice i barev. Inu, nejenom Jarmila má přístroj pro noční focení!
Přílohy:
IMG_3913m.jpg (32kB)
Datum: 17. 08. 2005 20:48
Onlouvám se, že jsem hned nepochopila základní téma a napravím to. Mám skvělou fotku racka nad mořem. (Foceno foťákem bez zoomu  )
Přílohy:
racek.jpg (87kB)
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Hejhulák (---.eri.cz)
Datum: 17. 08. 2005 20:48
2 P : nádherná fotka, úplně je vidět, jak ta žába ještě mrská nohama ve snaze zachránit se. Super ! S tím bys měl jít na výstavu 
Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou df_fotografujeme [a] grafika.cz. Podrobný návod jak se k odběru zpráv e-mailem přihlásit naleznete v tomto návodu.
Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Digineff. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost.
DigiNeff.cz - internetový průvodce digitální fotografií Ondřeje Neffa Autor textů O.Neff (není-li výslovne uveden jiný autor).
Provozuje Institut digitální fotografie s.r.o. - všechna práva
vyhrazena
Designed by BlueCube.cz - info@bluecube.cz
|
|
|
|